Miss Poponeţ şi-a făcut cinci operaţii ca să agaţe fotbalişti

CLIIMA20140527_0188_1.jpg

Rosangela Fraga a pozat în numeroase reviste pentru aduţi
Citeste tot despre: 

Rosangela Fraga a fost aleasă „muza” Campionatului Mondial de fotbal. Blonda cu forme apetisante speră să-şi găsească un iubit fotbalist, după ce s-a umplut de operaţii estetice.

Formele ei apetisante i-au determinat pe brazilieni s-o numească "femeia cu cel mai sexy fund" de la Campionatul Mondial de fotbal de anul acesta. În vârstă de 27 de ani, blonda, care şi-a zdrobit adversarele cu un posterior natural de 100 cm circumferinţa, va fi imaginea fotbaliştilor la Rio. Până îşi va găsi jumătatea, superba Ro îşi delectează admiratorii cu poze sexy şi provocatoare.

Candidata la „Miss Fund Brazilia 2013" abia aşteaptă startul competiţiei ca să-nceapă vânătoarea de fotbalişti. "Miss Fund World" Cup şi-a făcut nu mai puţin de cinci operaţii estetice ca să pună mâna pe un internaţional celebru sau pe un patron de club de fotbal, putred de bogat.

Lupta pentru titlul de “Miss Fund” a fost foarte strânsă

CLIIMA20140527_0189_1.jpg

Rosangela Fraga a pozat în numeroase reviste pentru aduţi

Blondina a "spart" aproape 13.000 de dolari (41.885 de lei) pe o mărire de sâni, două liposucţii la abdomen şi coapse, un lifting de fese şi o mărire de fund. Pentru că, zice ea, i s-a cam dezumflat poponeţul!... Deşi a suferit aproape o lună după intervenţii, "Miss Fund" speră să facă ravagii printre fotbalişti.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1