Milionarul de 10 ani a angajat copii ca să facă bani

Ultima actualizare:

    Ryan Ross
Ryan Ross

Incredibil! Canadianul Ryan Ross, în vârstă de doar 12 ani, este deja milionar. El a pornit prima afacere la numai 3 ani, pe când copiii abia încep să vorbească. A făcut bani mulţi din imobiliare.

Supranumit de presa canadiană "Micuţul Trump", Ryan Ross, originar dintr-un orăşel din apropiere de Toronto (Ontario), are o poveste absolut uluitoare.

La 3 anişori, a pus pe picioare prima sa afacere, vânzând ouă, cu 3 dolari, pentru zece bucăţi, de la cele 60 de găini ale familiei. El a început să câştige, astfel, 15 dolari pe zi.

Ryan îşi pune şi frăţiorul mai mic la treabă

simeon stalpnicul png

A crescut apoi iepuri, pentru că "sunt foarte prolifici" şi l-au ajutat să câştige mult. Pe măsură ce anii au trecut s-a apucat să tundă iarba vecinilor pe bani. Fiindcă era prea mic pentru a putea folosi singur o maşină de tuns iarba, el a angajat copii mai mari care să facă acest lucru pentru suma de 15 dolari, pe oră, şi factura clienţilor 20 de dolari pe oră.

Astfel, micul Ryan a început să câştige câte 5 dolari la fiecare client. Pentru a-şi creşte capitalul, copilul a creat o firmă de curăţenie. Clienţii plăteau 200 dolari pentru o curăţenie generală acasă, iar el îşi plătea angajaţii cu 100 de dolari.

Timpul a trecut şi, la vârsta de 8 ani, Ryan Ross avea deja o avere de 900.000 de dolari. La vârsta în care copiii sunt abia în clasa a doua, "micuţul Trump" avea deja 6 case în Ontario şi British Columbia, proprietate personală, un patinoar pentru hochei şi un teren de baschet.

Acum, la 12 ani, adolescentul are o companie de imobiliare. Părinţii lui se jură că toate firmele au fost create doar de Ryan şi că nici măcar nu l-au ajutat la administrarea lor. Mama lui, Savannah Ross, i-a inspirat încrederea în propriile forţe de la cea mai fragedă vârstă şi l-a ajutat să-şi deschidă prima afacere cu ouăle.

Vrea să-şi ia două cluburi de hochei

Deviza lui Ryan Ross este: "Pe mine nu mă împiedică nimic! Pe tine ce te împiedică?" Băiatul nu a fost niciodată pasionat de jocurile pe computer şi a luat viaţa în serios de când s-a născut, susţin părinţii săi.

Îi plac foarte mult hocheiul şi doreşte să cumpere două echipe de la liga naţională, bineînţeles pe cele mai bune din ţară. Ryan recunoaşte că s-a consultat mereu cu părinţii lui înainte să se apuce de orice afacere. Băiatul a scos şi o carte despre modul în care copiii pot să câştige bani, care i-a adus câştiguri de un milion de dolari.

Fişă de bogătaş

Născut: 2000, TorontoAfaceri: ImobiliareFirma: Century 21 Canada Limited PartnershipAvere: 2 milioane de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net