Milionarul care joacă poker pe pedepse

Ultima actualizare:
Pentru joc se  pregăteşte să arate  cât mai neobişnuit (Foto: Corbis)
Pentru joc se pregăteşte să arate cât mai neobişnuit (Foto: Corbis)

A făcut şapte milioane de euro din poker. Francezul Bertrand Grospellier (31 de ani), supranumit Elky, a devenit bogat datorită acestui joc. El joacă poker pe pedepse ca să nu piardă bani.

Milionarul excentric Bertrand Grospellier şi-a făcut un obicei din pariurile la jocul de poker. Capriciul său este să joace poker pe pedepse, oricât ar fi de grele. Prieten nedespărţit cu milionarul Eugene Katchalov (31 de ani), jucător de poker american de origine ucraineană, francezul se întrece în pariuri cu acesta.

Cei doi au jucat o noapte întreagă poker pe pedepse, după care Katchalov a trebuit să facă o mie de flotări, în 24 de ore, iar Grospellier să meargă cu bicicleta de la Cannes la San Remo, adică o distanţă de 118 kilometri.

În cele din urmă, cei doi au avut de parcurs împreună această distanţă, timp de 6 ore, în urma pariurilor la poker. În septembrie 2012, s-au lansat în alte pariuri înainte de Campionatul Mondial de Poker Online. Au închiriat un apartament împreună pe parcursul competiţiei şi, în loc să-şi atace buzunarele unul altuia, s-au pus pe jocuri cu pedepse.

Dacă Grospellier avea să joace mai prost, el trebuia să înveţe limba ucraineană până în ianuarie 2013, atât de bine, încât să dea un test de competenţă. Dacă Grospellier avea rezultate mai bune, Katchalov trebuia să înveţe limba franceză şi să dea un test similar.

Şi cum Eugene Katchalov a câştigat pariul, rămâne de văzut dacă milionarul Bertrand Grospellier a reuşit să înveţe limba ucraineană până la 1 ianuarie 2013. El este cel mai de succes jucător de poker din Franţa. A fost mai întâi un împătimit al jocurilor video.

A învăţat să joace poker la 20 de ani şi a câştigat peste 7 milioane de dolari din turnee şi titluri prestigioase. A devenit în scurt timp un cunoscut în lumea pokerului pe Internet. În 2008 a obţinut cel mai mare câştig din poker, 2 milioane de dolari. La 15 martie 2010, francezul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a jucat la cele mai multe mese simultan, 62, într-o oră.

Ucraineanul Eugene Katchalov şi Grospellier au mers pe bicicletă 118 kilometri drept pedeapsă pentru că au pierdut la joc


    Pentru joc se  pregăteşte să arate  cât mai neobişnuit (Foto: Corbis)
Pentru joc se pregăteşte să arate cât mai neobişnuit (Foto: Corbis)

Principalul partener de poker pe pedepse al lui Bertrand Grospellier este ucraineanul Eugene Katchalov. Născut în localitatea Melun, Grospellier şi-a petrecut copilăria în Villers-lès-Nancy, o suburbie a oraşului Nancy.

A absolvit liceul în Nancy şi s-a înscris la Universitatea Henri-Poincaré din acelaşi oraş, dar nu a terminat facultatea niciodată. În acelaşi timp a început să lucreze la o sală de jocuri video din Paris, pentru a-şi finanţa turneele. Porecla pe care şi-a luat-o, ElkY provine de la Elkantar, numele unui personaj de jocuri video.

- Născut la 8 februarie 1981, la Melun- Afaceri: jocuri video, poker- Membru al echipei PokerStars- Avere: 7 milioane de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net