Marea Britanie, în şoc! Prinţul Charles nu e tatăl lui Harry?

printul_charles_printul_harry.jpg

printul charles printul harry paternitate
Primele zvonuri că Charles nu e tatăl lui Harry au apărut în anul 1990, dar au fost infirmate
Foto: Getty

O nouă piesă de teatru inspirată de o serie de interviuri acordate de amantul prinţesei Diana, James Hewitt, readuce în discuţie zvonurile conform cărora Prinţul Harry nu e fiul lui Charles.

Spectacolul numit "Truth, Lies, Diana" (nr. "Adevăr, minciuni, Diana") va avea premiera în Londra pe 9 ianuarie şi va putea fi vizionat până la mijlocul lunii februarie. 

Scriitorul piesei, Jon Conway, susţine că fostul ofiţer de cavalerie James Hewitt (56 de ani) a recunoscut că relaţia sa cu Diana a început cu 18 luni înaintea naşterii lui Harry, nu la doi ani după, potrivit metro.co.uk. 

Într-o scenă din piesă, Hewitt îi spune unui jurnalist: "Diana şi eu am încept relaţia cu peste un an înainte de naşterea lui Harry. Asta nu dovedeşte că sunt tatăl, e doar un adevărat care nu le place unora". 

Însă, în alt moment al piesei, Hewitt e întrebat dacă ştie cine e tatăl lui Harry şi răspunde: "Sigur că ştiu". 

Zvonurile că James Hewitt ar fi tatăl Prinţului Harry au apărut prima dată în 1990, după ce s-a aflat de relaţia Dianei cu Hewitt. Ele au fost negate în repetate rânduri de familia regală şi de Hewitt însuşi, iar un test ADN făcut de o revistă a demonstrat că sunt false. 

printesa diana printul charles divort

"Nu există nicio posibilitate ca eu să fiu tatăl lui Harry. Nu am încurajat niciodată astfel de comparaţii şi, deşi am fost cu Diana mult timp, vreau să se înţeleagă că nu sunt tatăl lui", a spus Hewitt într-un interviu mai vechi. 

Diana şi James Hewitt au fost împreună timp de cinci ani, până când Prinţesa a pus punct relaţiei. Hewitt a povestit că finalul aventurii l-a făcut să vrea să se sinucidă, dar mama sa l-a convins să nu îşi ia viaţa.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1