A mancat 30 de italience

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoc şi groază. Poliţia şi Interpolul investighează cazurile a 30 de italience dispărute în perioada 2009-2011, despre care se crede că au fost mâncate de canibalul slovac Matej Curko.

Italia e în fierbere. 30 de fete cu vârste între 25 şi 28 de ani au dispărut fără urmă în ultimii doi ani. După ce a ieşit la iveală că Matej Curko, de 43 de ani, un canibal slovac ucis de poliţie în luna mai, a mărturisit elveţianului Markus Dubach că a mâncat o italiancă, anchetatorii verifică acum resturile umane pe care acesta le păstra într-o ladă frigorifică.

Se crede că el le-a devorat şi pe celelalte 29 de italience dispărute în satul Kysak. Curko era aparent un om normal, căsătorit şi tată a doi copii.

S-a aflat că era canibal după ce Dubach, care voia să moară fiindcă suferea de o boală incurabilă, l-a dat în vileag că s-a oferit să-l mănânce.

Cei doi s-au cunoscut pe Internet, de unde slovacul îşi racola victimele. Elveţianul i-a dat întâlnire, dar a chemat şi poliţia care l-a împuşcat pe slovac. Ulterior s-a descoperit că Matej le ucisese şi le mâncase şi pe slovacele Lucia Uchnarova şi Elena Gudjakova. Canibalul gătea bucăţi din carne umană, pe celelalte le păstra sau le îngropa.

Stephen Griffiths, urmaşul lui Jack Spintecătorul

Britanicul Stephen Griffiths (40 de ani), care s-a autointitulat "canibalul cu arbaletă", a ucis trei prostituate. Arestat în 2010 şi condamnat la închisoare pe viaţă, el a povestit cum îşi ciopârţise victimele, gătind şi hrănindu-se cu bucăţi din trupurile lor.

Armin Meiwes, închis 8 ani pentru că a mâncat un om

Germanul Armin Meiwes a îngrozit lumea întreagă după ce a ucis şi a mâncat un bărbat pe care l-a cunoscut pe Internet. Criminalul a pretins că victima i-ar fi cerut să-l omoare. În 2004, Meiwes a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare.

Issei Sagawa, liber deşi a mâncat o femeie

Canibalul japonez Issei Sagawa a povestit cum a ucis-o pe olandeza Renée Hartevelt şi a mâncat bucăţi din ea în 1981. Amândoi erau studenţi la Sorbona, în Franţa. Sagawa a pretins că fata era prea frumoasă şi l-a respins. Canibalul este liber în ţara sa, deşi recunoaşte că încă are poftă de carne de om, mai ales vara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net