Mama l-a lăsat gravid pe tata!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz nemaiîntâlnit! Ea s-a născut bărbat şi l-a lăsat însărcinat pe el, care s-a născut femeie. Amândoi au urmat tratamente hormonale de schimbare de sex, dar şi-au păstrat organele genitale originale.

Povestea lui Alexis Taborda, de 26 de ani, şi a viitoarei sale soţii, Karen Bruselario, de 28 de ani, din oraşul Victoria, Argentina, este cu totul neobişnuită. El este gravid în opt luni şi s-a programat să nască prin cezariană la 22 decembrie. Karen l-a lăsat însărcinat pe Alexis pe cale naturală, fiind primul caz de acest fel din lume. El ştie că va aduce pe lume o fetiţă şi este foarte fericit: "O iubesc pe fiica mea, dar mă simt foarte straniu, ca şi când ar fi ceva ciudat în corp".

La 19 ianuarie 2013, nu avea nici urmă de burtică

simeon stalpnicul png

Recunoaşte că a luat hormoni masculini, dar şi-a păstrat organele feminine. Karen a luat hormoni feminini şi a explicat: "Pentru noi e foarte ciudat, fiindcă eu nu am fost atrasă niciodată de o femeie, iar el nu a fost atras vreodată de un bărbat".

Cei doi s-au cunoscut în luna mai, anul trecut, în timpul unei excursii la Buenos Aires şi de atunci sunt nedespărţiţi. Mâine se vor cununa civil şi sâmbătă vor face nuntă. El nu s-a putut ocupa de pregătiri, fiindcă sarcina nu îi permite. Toate aranjamentele le face ea împreună cu rudele şi prietenii. Karen şi Alexis au mari probleme cu banii, fiindcă el nu lucrează, din cauza sarcinii, iar pe ea n-o angajează nimeni din cauza schimbării de sex.

Thomas Beatie, primul gravid din lume

Transsexualul Thomas Beatie (39 de ani) a fost primul bărbat gravid din lume, acceptând să rămână însărcinat prin inseminare artificială, fiindcă soţia sa, Nancy, era infertilă. El a adus pe lume, prin inseminare artificială, trei copii: Susan (5 ani), Austin (4 ani) şi Jensen (3 ani). Thomas a divorţat de Nancy în 2012, pentru că se îmbăta şi îl bătea frecvent.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net