Mamă de profesie: se pensionează după ce a născut 13 copii pentru alţii

Ultima actualizare:

Carole, originară din Anglia, este cea mai prolifică mamă-surogat din lume, cu un record de 13 copii născuţi pentru cupluri infertile. A decis să ia o pauză pentru că ultima naştere a fost gorznic de grea.

"Iubesc să nasc şi niciodată nu aş fi crezut că această naştere poate fi atât de rea. Înainte, am mai născut tripleţi şi gemeni, dar aşa de greu nu mi-a fost niciodată", povesteşte Carole.

Femeia a descoperit că asta vrea să facă la un an după ce-a născut-o pe prima sa fiică. La momentul respectiv, era spălătoreasă, dar îşi dorea să schimbe lumea. "M-am împlinit devenind mamă surogat pentru cei care nu puteau avea copii. Am născut 8 fete şi 5 băieţi"

Pentru că în Anglia plata pentru mamele surogat e ilegală, Carole nu primeşte din partea cuplurilor decât bani pentru cheltuielile din timpul sarcinii. În medie, vorbim de 25.000 de euro. Răsplata cea mai mare, spune ea, sunt pozele anuale şi veştile bune pe care le primeşte de la părinţii pe care i-a ajutat. "Unii vor să păstrăm legătura, alţii nu. Eu sunt fericită şi mulţumită, indiferent de ce hotarăsc ei."

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net