Măcel în Kandahar după plecarea trupelor americane. 100 de civili, executaţi, alţi 300, daţi dispăruţi

foto_mareff_h_57042684_copy.jpg

Luptătorii talibani ucid cu sânge rece tot ce le iese în cale
Fotografii: EFA-EFE/ Mediafax/ Inquam Photos

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Măcel în Kandahar, Afganistan! Talibanii au executat cu sânge rece peste 100 de civili şi alţi 300 sunt daţi dispăruţi după ce trupele americane şi cele ale aliaţilor, printre care şi România, s-au retras din teatrul de operaţiuni. Crimele au avut loc în ultimele săptămâni.

Scene greu de imaginat au avut loc în apropiere de Kandahar, Afganistan, după ce un grup de refugiaţi care fugea din calea talibanilor a fost prins de aceştia! 100 de bărbaţi au fost executaţi prin tăierea gâtului cu un cuţit de către luptătorii talibani şi 300 de alte persoane sunt date dispărute. 

Mii de oameni au luat calea pribegiei după ce trupele aliaţilor, printre care şi soldaţii români, au părăsit bazele militare din Kabul şi Kandahar, lăsând armata afgană să lupte în continuare cu gruparea teroristă. Fotografii îngrozitoare cu cadavrele mutilate au făcut înconjurul planetei. 

127619-mediafax_fffoto-mapn_copy.jpg

Începând din 2001, România ca membră NATO a trimis trupe în Afganistan

Printre victime se numără şi comediantul Nazar Muhammad, care a lucrat ca poliţist în districtul Shah Wali Kot, care a fost legat de mâini şi de picioare de un copac şi apoi executat prin tăierea capului. Deşi talibanii au negat uciderea bărbatului, familia lui Muhammad a confirmat că trupele talibane din plutonul morţii l-au arestat împreună cu alţi refugiaţi care sperau să scape trecând graniţa în Pakistan. 

id174146_inddquam_photos_octav_ganea_copy.jpg

În prima jumătate a anului 2021, ultimii soldaţi români au revenit în ţară din Kabul şi Kandahar

”Nu reuşesc să îmi găsesc familia şi cred că toate rudele mele au fost măcelărite de talibani”, a declarat pentru The Sun mama a trei copii, Zainab, originară din Kandahar. 
O parte dintre refugiaţi au plecat prin deşert, fără provizii, şi speră să ajungă în Kabul pentru a fi apăraţi de armata afgană. 
Conform estimărilor, peste 150.000 de civili au luat calea pribegiei începând din 1990 când talibanii şi-au impus în regiune regimul de teroare. 

detaliu1_h_57048r289_copy.jpg

Victimele teroriștilor, convoaiele de refugiați

În oraşul Spin Boldak, la sud de Kandahar, care a căzut recent în mâinile talibanilor, toţi oficialii şi membrii armatei au fost ucişi cu sânge rece de terorişti. Zilele trecute un grup de câteva zeci de refugiaţi a fost măcelărit la graniţa cu Pakistanul de aceeaşi grupare teroristă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul