Lordul a lăsat toată averea servitorului

Citeste tot despre: 

Incredibil! Lordul multimilionar Glenconner şi-a lăsat întreaga avere ca moştenire servitorului său, Kent Adonai, de 48 de ani. Bogătaşul scoţian nu a lăsat nici un şfanţ soţiei, copiilor sau nepoţilor.

Lordul Glenconner, care a murit anul trecut la 83 de ani, şi-a lăsat averea de 3,5 milioane de euro din Insula St. Lucia (din Marea Caraibelor) servitorului său fidel, care l-a slujit şi ca şofer, şi ca om bun la toate, Kent Adonai.

Excentricul scoţian, care a cumpărat Insula Mustique şi a oferit-o ca loc de vacanţă prinţesei Margareta, sora reginei Marii Britanii, nu a lăsat nimic în schimb soţiei sale, Lady Ann, copiilor şi nepoţilor lor.

Înainte cu un an de a muri, Glenconner şi-a schimbat testamentul, lăsând toate bunurile lui Adonai, pentru că a stat mereu alături de el la bine şi la greu, încă de când era copil.

Ba chiar l-a numit ca unic fiu al lui, deşi nu aveau nici un grad de rudenie.

Iniţial, lordul îi promisese soţiei sale că va lăsa vila şi proprietatea cu suprafaţa de 971.245 metri pătraţi din St.Lucia nepotului lor, Cody, baron de Glenconner, în vârstă de 17 ani.

Dar, pentru că Kent a avut grijă de el în timp ce era bolnav de cancer, a hotărât să-l recompenseze regeşte.

Servitorul a pus bunurile în vânzare

În tinereţe, Lordul Glenconner s-a făcut "remarcat" prin petrecerile în pielea goală pe care le organiza cu invitaţi din lumea bună.

CLIIMA20111126_0094_1.jpg

Glenconner a vrut să-şi recompenseze regeşte servitorul pentru că l-a îngrijit corect (fotgrafii:photoland/corbis/guliver/rexfeatures)

A avut o viaţă de aventurier şi chiar a fost candidat la mâna prinţesei Margareta a Marii Britanii.

Averea lui a ajuns la servitorul Kent Adonai, care deja a pus în vânzare toate bunurile din vila de lux a stăpânului, după moartea lui.

Lady Ann a fost indignată de înstrăinarea lucrurilor, fiindcă spune că multe au fost ale ei.

Dar nu poate nici măcar ataca testamentul soţului, fiindcă legile din St.Lucia nu permit aşa ceva.

Soţia, Lady Ann, a fost şocată de hotărârea soţului

Lordul Glenconner şi soţia sa, Lady Ann, care a fost doamnă de onoare a prinţesei Margareta, şi-au trăit vieţile separat.

CLIIMA20111126_0095_1.jpg

Glenconner a vrut să-şi recompenseze regeşte servitorul pentru că l-a îngrijit corect (fotgrafii:photoland/corbis/guliver/rexfeatures)

El a stat mai mult în Insula Santa Lucia, ea în Norfolk. Au avut împreună 5 copii, dintre care primii trei au murit prematur.

Christopher a murit într-un accident de motocicletă, Henry a murit de SIDA şi Charlie răpus de hepatită. Înainte ca lordul să moară, a mai apărut un băiat, Joshua, care s-a dovedit fiul lui dintr-o aventură cu un fotomodel.

Joshua a fost acceptat de familie, dar nici lui excentricul său tată nu i-a lăsat nimic prin testament.

Lady Ann şi întreaga familie a fost şocată de ceea ce a făcut soţul său.

Ea este convinsă că acesta şi-a pierdut complet minţile înainte de a muri.

Mai citeşte:

Şi-a lăsat averea de 4,2 miliarde $ ghicitorului

Cum

a ajuns o căţea să deţină Empire State Building

Kalu,
cimpanzeul de 80 de milioane de dolari


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1