În loc să îl taie de Crăciun, doarme cu el în pat

Ultima actualizare:

    Grohăitorul mai-mai să  rupă patul cu greutatea  lui, dar Anna îl lasă să  se hârjonească în voie (fotografii: giliver/ rexfeatures)
Grohăitorul mai-mai să rupă patul cu greutatea lui, dar Anna îl lasă să se hârjonească în voie (fotografii: giliver/ rexfeatures)

L-a cumpărat ca porc miniatural, la începutul anului. Numai că grohăitorul James s-a făcut un ditamai porcul şi ar fi numai bun de tăiat la Crăciun. Stăpâna lui doarme cu el în pat şi îl duce la plimbare.

Australianca Anna Furlong, în vârstă de 22 de ani, locuieşte împreună cu porcul James în suburbia Redfern a metropolei Sydney. Animalul, care cântăreşte 71 de kilograme, a devenit deja o celebritate locală.

Anna iese la plimbare cu grohăitorul, care caută cu disperare măcar puţin noroi ca să se tăvălească în voie. Însă stăpâna, care îl adoră, îl ţine din scurt, fiindcă, la întoarcere, James urmează să se lăfăie în patul ei. Furlong doarme fericită împreună cu porcul, chiar dacă animalul grohăie întruna până se culcă.

Australianca îl scoate pe James la plimbare în fiecare zi

simeon stalpnicul png

"Dimineaţa mă scol în guiţăturile lui de foame, dar nu mă deranjează. James era aşa de timid când l-am adus acasă, acum nu mai are nici un stres. Fură mâncare de la cine poate şi dă vânturi în pat. Nu pot să-l dezvăţ de manierele proaste", spune australianca. Ea îl hrăneşte pe porc cu fructe de mare şi ouă, dar niciodată cu carne şi produse lactate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net