La opt ani mâinile lui cântăresc 13 kilograme! Povestea cutremurătoare a băiatului care a şocat lumea - FOTO

Ultima actualizare:

    Kaleem are doar 8 anișori, însă afecțiunea de care suferă face ca mâinile să îi fie gigantice
Kaleem are doar 8 anișori, însă afecțiunea de care suferă face ca mâinile să îi fie gigantice

Are doar opt ani, însă povestea sa a făcut înconjurul lumii! Braţele sale au proporţii uriaşe, cântărind peste 13 kilograme, motiv pentru care acesta nu poate avea o viaţă normală.

Young Kaleem, din India, nu poate să ducă la îndeplinire sarcini simple, precum cea de a-și lega șireturile de la pantofi, după ce s-a născut cu mâini care au dimensiuni de două ori mai mari decât cele ale unui băiat obișnuit de vârsta lui.

"Nu pot să merg la școală, pentru că învăţătoarea spune că ceilalți copii sunt speriați de mâinile mele. Mulți dintre ei obișnuiau să mă terorizeze pentru diformitatea mea. Spuneau: Haideți să îl batem pe copilul cu mâinile mari ", a dezvăluit micuţul, conform dailymail.co.uk

Părinții lui spun că au vrut să îl ducă la spital, dar au trecut prin momente când au avut o situație atât de precară, încât mama băiatului a trebuit să cerșească. În această situație dificilă, să cumpere tratamentul pentru Kaleem ar fi fost dificil. Mama copilului a povestit că acesta a avut, încă de la naştere, mâinile de două ori mai mari decât cele ale unui bebeluş normal. Doctorii locali spun că un astfel de caz nu au văzut nici măcar în jurnalele medicale.

Doctorul Krishan Chugh, șeful Departamentului de Pediatrie, a rămas și el perplex după ce a văzut fotografiile și video-ul cu mâinile băiatului.

''Nu am mai văzut un astfel de caz, nici în publicațiile medicale sau pe internet în care doar mâinile să aibă o astfel de dimensiune. Până când nu se face o testare genetica, nu putem să spunem exact care este cauza diformității lui."

Dacă mâinile lui continuă să crească, acestea vor pune presiune asupra sistemului cardiovascular, scurtându-i viața.

Acesta a declarat că, exceptând creșterea dizgrațioasă, sănătatea lui Kaleem este una bună, cu plămânii și inima funcționale.

Medicii străini care au analizat imaginile cu băieţelul spun că acesta suferă de un hamartom, o tumoră benignă prin care corpul produce țesut excesiv sau limfoangiom, o boală a sistemului limfatic care cauzează inflamații extreme.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net