La numai 1 anişor, prinţul George ia deja lecţii

Ultima actualizare:

    Prinţul George a învăţat să meargă în picioareFoto: Reuters
Prinţul George a învăţat să meargă în picioareFoto: Reuters

Fascinează pe întreaga lume! Micuţul prinţ George a împlinit recent un anişor şi întreaga planetă este cu ochii asupra lui. Numeroşii săi fani s-au bucurat recent că a început să mergă în picioare şi au rămas uluiţi când au aflat că ia deja lecţii !

După ce a făcut primii paşi, fiul lui Kate Middleton şi al prinţului William a început să ia lecţii de înot, potrivit ”Daily Mail”, care citează o sursă apropiată. ”Kate îl duce la palat în fiecare săptămână. Cu această ocazie va exersa înotul în piscina de la Buckingham”.

Micul prinţ va învăţa să înoate în acelaşi bazin în care au învăţat şi bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi unchiul său, prinţul Harry. De altfel, se spune că prinţul George a prins deja gust de cursurile săptămânale de înot.

”Daily Mail” mai scrie că prinţul Charles l-a învăţat şi el pe prinţul William foarte devreme gustul apei. “L-am aruncat în apă de mai multe ori. Nu numai că nu a fost traumatizat, părea foarte entuziast”, a povestit bunicul copilului regal.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net