La doar nouă luni, a suferit şapte atacuri de cord. "A fost mort timp de 20 de minute"

Keelan-John Owen-Marston hannah owen.jpg

Micuţul, aici alături de mama sa, s-a născut cu o malformaţie rară

Un bebeluş născut cu o malformaţie rară la gât a suferit şapte atacuri cardiace în doar nouă luni, dar a suprvieţuit.

Keelan-John Owen-Marston, din Ţara Galilor, s-a născut în noiembrie cu malformaţia rară: el are un gol între esofag şi trahee. Din cauza asta, mâncare şi fuidele ajung în sistemul respirator, iar micuţul nu poate respira normal şi nu poate plânge. 

Mama lui, Hannah Owen, nu avea habar de boala lui Keelan când acesta s-a născut. Doctorii însă au fost îngrijoraţi pentru că micuţul nu plângea, aşa că au făcut mai multe teste şi au depistat malformaţia. 

"E foarte rară, doar alţi doi oameni au copii care suferă de ea în Marea Britanie", a explicat mama lui Keelan. 

Bebeluşul de nouă luni a petrecut doar două săptămâni în spital, când s-a luptat cu probleme cu respiraţia, digestia şi inima. 

"Pe 9 ianuarie, a fost mort 20 de minute. A avut şapte stopuri cardiace în total", a mai adăugat mama lui.

La nici două luni, el a fost operat, iar în urma intervenţiei, poate respira mai uşor. Keelan e acum hrănit prin intermediul unui tub fixat în stomacul lui. Deşi lucrurile par a sta mai bine, mama lui nu poate pleca niciunde cu el fără un tub de oxigen. De asemenea vocea lui ar putea fi afectată de malformaţie. 

Mama lui Keelan şi iubitul ei, Ian Marston, mai au un fiu, Donovan, de şase ani, care suferă de autism, şi o fată Ashanti, de patru ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1