La 140 de kg, se dezbracă pe bani pentru a-şi creşte copiii

Ultima actualizare:

    Julie câştigă chiar mai bine decât o tipă slabă
Julie câştigă chiar mai bine decât o tipă slabă

Nu multe mame de 42 de ani se pot lăuda că fac 390 de dolari în doar 15 minute. Însă o fostă contabilă reuşeşte să câştige aceşti bani din striptease, asta în ciuda faptului că are 140 de kilograme.

Julie Fennell, din Newcastle, lucrează de patru ani ca striperriţă supraponderală. Mamă a doi copii, o fată de 19 ani şi un băiat de 12, Julie, cunoscută profesional drept Bella, spune că îşi iubeşte munca.

"Cel mai bine e când am un spectacol şi toată lumea vorbeşte despre mine săptămâni în şir", a povestit ea pentru Daily Mail Australia. 

Deşi în general are show-uri în zona Newcastle, ea are spectacole şi în Sydney, Australia, în diverse cluburi şi baruri şi merge chiar şi la petreceri private. 

Nu are o greutate obişnuită, dar Bella câştigă bine şi poate cere chiar 400 de dolari pentru doar 15 minute de show. 

"Fetele slabe trebuie să facă mai mult decât ceea ce fac eu pentru bani mai puţini. Nu găseşti multe ca mine, aşa că pot cere câţi bani vreau eu. Mulţi le uită pe cele slabe, dar pe mine mă ţine minte toată lumea", a mai adăugat ea. 

Deşi a avut experienţe neplăcute, Julie spune că majoritatea clienţilor au fost impresionaţi de show-ul ei
Deşi a avut experienţe neplăcute, Julie spune că majoritatea clienţilor au fost impresionaţi de show-ul ei

Pentru că mulţi dintre cei care o văd pe scenă rămân impresionaţi, o recomandă prietenilor. Aşa a ajuns să fie rugată chiar de părinţi să vină la majoratele fiilor lor.

Cu toate că a primit multe reacţii pozitive, de la unele petreceri a plecat plângând pentru că oamenii au aruncat cu felii de pizza sau dulcuri. Însă, din cele 400 de spectacole din cei patru ani, doar 10 au fost întrerupte de experienţe neplăcute. 

Bella a mai povestit că a fost mereu supraponderală, iar din cauza medicamentelor pe care le ia pentru că suferă de tublurare bipolară, se îngraşă şi mai mult. 

Nu are însă nicio altă problemă de sănătate, iar familia şi prietenii sunt ok cu cariera sa. Ba chiar, fata de 19 ani vine la spectacole şi o ajută să se pregătească. 

"Nu fac niciun rău nimeni şi îmi cresc copiii cu bani din munca mea. Părinţii mei au fost puţin speriaţi la început, dar acum nu au nicio problemă. Băiatul de abia acum a aflat, dar se adaptează", a mai adăugat Bella. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net