La 105 ani, stră-străbunicuţa asta se bate în decolteu cu păpuşelele de 20 de ani

Agnes

Agnes
Agnes este convinsă că va lua premiul de 2.000 de euro
Foto: Bild
Citeste tot despre: 

Mămăiţa Agnes s-a înscris în concursul organizat de ziarul "Bild" pentru a deveni Miss Oktoberfest, titlu pentru care se bate în decolteuri cu fete tinere superbe. Premiul pus în joc este de 2.000 de euro.

Săptămâna trecută, stră-străbunica Agnes din Krefeld, Germania, a împlinit 105 ani şi a fost serbată de fiica sa, Anita, de 65 de ani, cei 6 nepoţi, 12 strănepoţi şi 11 stră-strănepoţi, împreună cu 120 de oaspeţi. Tema petrecerii a fost „Oktoberfest”, faimoasa sărbătoare bavareză a berii. Îmbrăcată în costumul tradiţional, cu sânii la vedere, stră-străbunica a dansat toată seara. Agnes se duce încă la discotecă şi îi place să-şi trăiască viaţa. De aceea s-a înscris la concursul organizat de ziarul „Bild” şi speră să obţină titlul de Miss Oktoberfest, deşi concurează cu păpuşele de 20 de ani. Iată numai două dintre rivalele ei în concurs:

Studenta Nadja, de 23 de ani, înălţimea 1,65 m, dimensiunile 93-65-95, din Kӧln, care spune: Îmi place muzica şi costumele bavareze”.

Nadja

Nadja
Nadja, studentă
Foto: Bild

Asistenta medicală Alexandra, de 29 de ani, înălţimea 1,74 m, măsurile 94-66-90, din Hamburg, care dezvăluie: “Sunt o mare fană a Oktoberfest”.

Alexandra

Alexandra
Alexandra, asistentă medicală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1