L-a luat pe Berlusconi de soţ cu tot cu averea de 7,8 miliarde de dolari

Ultima actualizare:

Fostul premier italian Silvio Berlusconi (77 de ani) s-a cununat repede cu fosta vedetă de televiziune Francesca Pascale, de 28 de ani, să arate că nu au o relaţie de formă. Cununia a avut loc în mare secret în capela privată din vila lui din apropiere de Milano la începutul lunii octombrie.

Dezvăluirea a fost făcută de Marysthell Polanco, o fostă participantă la petrecerile deocheate pe care le organiza Il Cavaliere. "M-au invitat şi pe mine, dar nu am putut să merg", a povestit aceasta în cadrul emisiunii radiofonice "Un Giorno da Pecora", de la postul italian Radio2. Berlusconi şi Francesca trăiesc acum împreună oficial la Palatul Grazioli din Roma. Fetele care îl distrau cândva pe Il Cavaliere sunt foc de supărare, spun gurile rele: "Pascale a fost foarte hotărâtă să pună mâna pe Berlusconi, care are o avere de 7,8 miliarde de dolari. L-a căutat, i-a făcut curte, l-a făcut să se îndrăgostească şi să-i devină logodnic. A făcut totul numai să-i spună «da»".

Nunta ar fi fost grăbită pentru a contrazice acuzaţiile actriţei bulgare Michelle Bonev, care susţine că Francesca e lesbiană şi ar sta cu Berlusconi numai de ochii lumii. De altfel, aleasa lui Berlusconi a şi dat-o în judecată pe Bonev, pentru că s-a dat drept iubita ei, cerându-i daune de 10 milioane de euro.

Click!spune

Silvio Berlusconi a fost căsătorit, din 1990, cu Veronica Lario (57 de ani), care a divorţat de el în 2010 şi a obţinut o pensie de 1,4 milioane de euro pe lună. Ea a cerut divorţul în urma scandalului orgiilor cu mai multe tinere, între care şi româncele Ioana Vişan, 26 de ani, Ioana Claudia Amarghioalei, 21 de ani şi Florina Marincea, 27 de ani, care l-ar fi distrat pe fostul său soţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net