L-au îngropat în Mercedesul second-hand

Ultima actualizare:

    Tshekede Bufton Pitso a vrut să treacă în lumea celor drepţi într-o limuzină
Tshekede Bufton Pitso a vrut să treacă în lumea celor drepţi într-o limuzină

Ultima dorinţă respectată cu sfinţenie! Politicianul sud-african Tshekede Bufton Pitso, şeful Mişcării Democratice Unite, a insistat să fie îngropat în Mercedesul lui second-hand E500. Aşa că familia s-a conformat şi l-a dus la groapă cu platforma.

Tshekede Bufton Pitso a fost un proeminent om politic din provincia sud-africană Eastern Cape. El a condus aproape 40 de ani formaţiunea politică Mişcarea Democratică Unită şi săptămâna trecută a murit în timp ce se ducea să se relaxeze în maşina lui favorită, un Mercedes E500, din 1990, cumpărat la mâna a doua. Chiar dacă bolidul se stricase între timp şi nu mai pornea, Bufton Pitso stătea ore în şir la volan şi asculta ştirile de la radio, relaxându-se.

Când partidul lui se afla la putere şi afacerile îi mergeau din plin, Pitso avea o colecţie de Mercedesuri de lux, pe care însă în ultima parte a vieţii a fost nevoit să le vândă pentru a face faţă cheltuielilor. Pitso, care era şi şef de trib, le-a spus celor din familie să nu îi cumpere coşciug, ci să îl îngroape la volanul maşinii lui preferate. În urmă cu doar câteva zile, familia i-a respectat ultima dorinţă şi l-a condus pe ultimul drum cu platforma, ignorând restricţiile impuse de epidemia de COVID-19 şi în Africa de Sud.

A vrut ca familia să îl aşeze la volan
A vrut ca familia să îl aşeze la volan

”Nu am mai întâlnit niciodată aşa ceva. A fost cea mai stresantă procesiune funerară pe care am realizat-o”, a declarat Thabiso Mantutle, şeful firmei de pompe funebre Phomolong Parlor. ”A trebuit să facem rost de o rampă, de o macara, să săpăm groapa la dimensiunile corecte şi să coborâm maşina la doi metri sub pământ fără a o zgâria”, a mai adăugat acesta. ”Tatăl meu, care s-a stins la 70 de ani, a fost un om bogat şi a vrut să meargă pe lumea cealaltă ca un om de afaceri”, a explicat fiica defunctului Sefora Letswaka, de 49 de ani.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net