Kurt Cobain trăieşte sub altă identitate în Puerto Rico?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un fan înfocat al cântăreţului, chitarist şi compozitor al trupei Nirvana, Kurt Cobain, susţine cu tărie că acesta ar trăi ascuns în Puerto Rico. Nu a adus dovezi, dar se jură că l-a văzut de mai multe ori după 1994.

La 5 aprilie 1994, lumea întreagă a fost şocată când s-a anunţat că faimosul Kurt Cobain s-ar fi sinucis la numai 27 de ani. Fanii nu au crezut şi nu cred o iotă din ceea ce s-a spus atunci. Oficial, s-a anunţat că s-ar fi împuşcat în cap după ce ar fi luat o doză mare de heroină. Numai că nimeni nu poate crede o astfel de variantă, fiindcă o persoană care ar fi avut o astfel de doză de heroină în organism nu ar fi putut apăsa pe trăgaciul unei arme.

În plus, pe mâinile sale nu s-a găsit nicio urmă de praf de puşcă. Fanii exclud ideea că s-ar fi sinucis. Fanul care susţine cu înfocare că l-a zărit de mai multe ori, după data morţii, în Puerto Rico, a dat numeroase amănunte despre îmbrăcămintea şi comportamentul individului văzut, care seamănă izbitor cu cel al starului. Apropiaţii spun că Kurt Cobain avea toate motivele să se facă dispărut, fiindcă era nefericit în căsnicie şi nemulţumit de superficialitatea din industria muzicală.

Cei de la Exodus Rehab Center, unde a fost la dezintoxicare, în martie 1994, spun că soţia, Courtney, îl obliga să continue viaţa muzicală, deşi el nu mai voia să fie un star de rock. Spunea mereu că simte o mare nevoie de linişte.

Căsătorit cu Courney Love, au împreună o fiică, Frances

Născut la 20 februarie 1967, la Aberdeen, SUA, Kurt Cobain este fiul unui mecanic auto şi al unei chelneriţe. Părinţii lui au divorţat când el avea numai 8 ani, ceea ce l-a marcat profund.

"Mi-e ruşine de părinţii mei, aş fi vrut cu disperare să am o familie normală... " spunea el cândva. În 1992, Courtney Love (astăzi în vârstă de 48 de ani) descoperă că e însărcinată cu Kurt şi, la câteva zile după încheierea unui turneu al Nirvanei pe coasta Pacificului, ei se căsătoresc în Hawaii.

Fiica lor Frances Bean Cobain s-a născut la 18 august 1992. Courtney a devenit repede nepopulară în rândul fanilor trupei Nirvana. Se zvoneşte că Kurt a scris albumul "Live Through This", care a lansat trupa Hole, din care făcea parte Courtney Love.

Courtney Love (astăzi în vârstă de 48 de ani) şi Frances Bean Cobain (20 de ani) păstrează misterul asupra morţii rockerului

simeon stalpnicul png

Succes imens cu Nirvana

Kurt Cobain a fost cântăreţ şi chitarist al grupului Nirvana pe care l-a format în 1987 împreună cu Krist Novoselic. În numai doi ani, Nirvana a devenit cea mai importantă trupă de muzică grunge din Seattle şi a început să se remarce pe plan internaţional.

În 1991, a lansat single-ul "Smells Like Teen Spirit", care a marcat o schimbare radicală în muzica anilor 1990 spre grunge şi rock alternativ. Cel mai mare succes îl obţine cu albumul "Nevermind" din 1991. Cobain e foarte şocat când află că doi bărbaţi au violat o femeie cântând piesa Nirvana "Polly". Pe albumul "Incestitide" adaugă un comentariu în care scrie că violatorii nu au ce căuta în publicul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net