Keanu Reeves a început filmările la «Matrix 4»

foto5-50-90-profimedia-0498922878.jpg

Keanu Reeves şi-a cărat singur bagajele pe platoul de filmări
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

Keanu Reeves revine la vârsta de 55 de ani în îndrăgita serie Matrix, în regia lui Lana Wachowski. Actorul care are o avere de peste 360 de milioane de dolari a fost surprins de paparazzi duminică pe străzile din San Francisco, filmând în pielea personajului Neo.

Filmările realizate pe Strada Jackson şi la intersecţia acesteia cu strada Montgomery au fost întrerupte de miile de fani care au venit să facă o poză cu Reeves. Starul a fost la gala Oscar însoţit de mama lui, Patricia Taylor, de profesie designer, în urmă cu o săptămână şi a lăsat-o acasă pe actuala lui iubită Alexandra Grant, de 47 de ani. Filmul ”Matrix 4” va fi lansat în cinematografe începând cu 21 mai 2021.

Loading...

Citește și

  • Keanu Reeves în fundul gol

    Se întâmplă și la case mari! Keanu Reeves (55 de ani) a fost surprins de paparazzi în timp ce se bucura de o zi la plajă, în Malibu (California). Pentru că era singur, celebrul actor s-a schimbat de slip cu ajutorul unui prosop, care însă nu l-a ajutat foarte tare pentru că fotoreporterii americani au fost pe fază și l-au surprins într-o situație jenantă.

  • keanu revees

    Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre actorii atipici de la Hollywood. Întotdeauna retras şi discret, a folosit mereu puţine cuvinte atunci când a discutat despre viaţa sa personală, iar intrigile amoroase nu au fost niciodată pe gustul său. După mai bine de 20 de ani de la pierderea iubitei şi copilului a găsit puterea de a privi viaţa cu optimism şi a acorda iubirii încă o şansă. Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este colaboratoarea şi colega sa, Alexandra Grant, de 46 de ani. Artista a făcut recent o afirmaţie curajoasă şi a explicat de ce a decis să nu îşi vopseascp părul şi să nu acorde prea multă atenţie standardelor de frumuseţe promovate utopice promovate în zilele noastre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1