Kate Middleton şi-a riscat viaţa pentru urmaşul regal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare bucurie în familia regală! Ducesa Catherine se pregăteşte să nască primul său copil, la spitalul Saint Mary din Londra. Potrivit revistei "The Globe", ea şi-ar fi riscat viaţa să-l aducă pe lume pe moştenitorul tronului regal.

Ducesa Catherine (31 de ani) s-a pregătit intens pentru cel mai important eveniment din viaţa sa, naşterea primului său copil, care ar fi programată astăzi, conform "The Telegraph". Prinţul William (31 de ani), viitorul tătic, a închiriat chiar şi un elicopter pentru transportul soţiei la spital, pentru momentul în care aceasta va intra în travaliu.

Potrivit "The Globe", Kate ar fi avut o serie de probleme medicale, pe care familia regală n-a dorit să le dea publicităţii. Ea chiar şi-ar fi pus viaţa în pericol pentru a naşte bebeluşul regal. Moştenitorul tronului britanic se va naşte într-un salon de lux al spitalului Saint Mary din Londra. La acelaşi spital s-a născut şi Prinţul William. O zi de internare costă, în medie, 5.000 de lire sterline (25.600 lei), iar ducesa de Cambridge va beneficia de servicii mai ceva ca la un hotel de cinci stele.

simeon stalpnicul png

Se ştie deja că ducesa a ales să nască pe cale naturală şi va fi asistată chiar de obstetricianul regal. Bebeluşul va primi, în funcţie de sex, titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţul/Prinţesa de Cambridge. Până în ultima clipă, presa britanică nu a reuşit să afle dacă moştenitorul va fi băiat sau fată.

Câştig de 1 milion £ pentru numele bebeluşului

Potrivit caselor de pariuri, dacă va fi fată, bebeluşul va purta numele de Alexandra, Elizabeth, Victoria sau Diana. Numele reginei, Elizabeth, are cea mai mare cotă la pariuri: 8 la 1.

Dacă va fi băiat se va numi George, Andrew, James sau Harold. William Hill, celebra casă de pariuri din Anglia, estimează că un parior are şansa să câştige şi 1 milion de lire sterline (5,1 milioane de lei) dacă va ghici numele copilului regal, informează The Telegraph.

Mai citeşte:

Uite cum se pregăteşte Kate Middleton pentru naştere

Kate Middleton, avertizată să nu stea la părinţi după naştere: «Ar fi un dezastru»

Kate Middleton a primit cadou pentru bebeluş prezervative! Uite cine i-a trimis pachetul inedit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net