Jurnalistă britanică, violată în piaţa Tahrir din Cairo

Ultima actualizare:

    Natasha Smith a povestit pe blog experienţa traumatizantă
Natasha Smith a povestit pe blog experienţa traumatizantă

O jurnalistă britanică a fost violată în piaţa Tahrir, din Cairo, în timp ce egiptenii sărbătoreau rezultatele alegerilor prezidenţiale.

Natasha Smith, în vârstă de 21 de ani, a relatat pe blogul ei experienţa cutremurătoare.

Jurnalista a  povestit că s-a îndreptat spre piaţa Tahrir, centrul revoluţiei egiptene de anul trecut, însoţită de doi colegi.  Ajunsă lângă piaţă, Natasha şi colegii ei au fost înconjuraţi de mai mulţi bărbaţi, aşa că  au decis să evite piaţa Tahrir. Însă, localnicii au început să devină agresivi. Mai mulţi bărbaţi au început să o atingă şi să tragă de ea. Colegii ei au încercat să o scoată din mulţime dar nu a reuşit. Rucsacul i-a fost furat, apoi hainele au fost smulse de pe ea.

„Bărbaţii au început să-mi smulgă hainele. M-au dezbrăcat complet. Erau sute de bărbaţi, transformaţi în nişte animale flămânde. Mi-au desfăcut picioarele şi au început să mă arunce de colo-colo. Mă pipăiau pe sâni şi îşi introduceau degetele în mine”, a povestit tânăra, pe blogul ei.

Natasha a relatat că o mică parte dintre cei aflaţi în piaţă au încercat să o salveze, dar fără succes. După un timp o ambulanţă a reuşit să îşi facă loc printre cei din piaţă şi să o smulgă pe britanică din mijlocul mulţimii dezlănţuite.

În ciuda experienţei oribile, Natasha spune că este hotărâtă să se întoarcă la Cairo şi să ducă reportajul la bun sfârşit.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net