Iubita i-a devenit «fiică» pentru a-i putea administra averea

Ultima actualizare:

John Goodman va fi, cel mai probabil, condamnat pentru că, în februarie 2010, a accidentat mortal un tânăr. Ca atare, bărbatul a decis să-şi lase averea pe mâini sigure: cele ale iubitei sale, Heather Laruso Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Astfel că, în octombrie anul trecut, Goodman a adoptat-o pe femeie, iar aceasta, în calitate de fiică, are acces la o treime din fonduri.

În urma analizelor făcute la câteva ore după accident, bărbatul avea o alcoolemie de două ori mai mare decât cea legală. El este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, crimă şi fugă de la locul accidentului şi riscă o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare.

Părinţii tânărului ucis în accident îl dăduseră în judecată pe Goodman, pentru a primi despăgubiri. Numai că, prin acest subterfugiu, suma la care aceştia au dreptul s-a redus şi mai mult, după ce, anterior, judecătorii au decis că fondurile create pe numele celor doi copii ai bărbatului nu mai pot fi luate în calcul în stabilirea despăgubirilor.

"Acuzatul a deturnat o parte semnificativă a fondurilor destinate copiilor săi către o persoană cu care are relaţii intime, într-un moment în care averea sa este în pericol", a spus judecătorul Glenn Kelley, citat de The Palm Beach Post. "Evenimentele sunt la limita suprarealismului şi ne duc într-o zonă crepusculară a justiţiei", a concluzionat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net