Isaac Newton, virgin toată viaţa: «Am fost pervers cu sora şi mama mea»

Ultima actualizare:

    Issac Newton FOTO: Adevărul
Issac Newton FOTO: Adevărul

Isaac Newton este considerat unul dintre cei mai inteligenţi oameni ai lumii. Omul de ştiinţă a descoperit gravitaţia, a revoluţionat optica, însă viaţa personală a fost cu totul altfel. La vârsta de 19 ani, Newton a făcut o listă în care a scris cele mai grave păcate ale sale.

Newton a fost un om cu frica lui Dumnezeu, scrie „The Huffington Post". În scrierile sale, Isaac menţionează faptul că a fost virgin toată viaţa şi că a păcătuit foarte mult.  Omul de ştiinţă scriind că a fost pervers cu mama şi sora lui.

Mai multe documente ce au aparţinut lui Isaac Newton au fost postate pe internet, printre care şi lista cu păcate de la 19 ani.

Iată mai jos o listă cu unele păcate mărturisite de adolescentul Isaac Newton

1. Am folosit cuvântul Dumnezeu în mod deschis2. Am mâncat un măr în casă3. Am făcut o capcană pentru şoareci4. Am făcut plăcintă într-o duminică seară5. Am înotat6. Am văzut şi am făcut multe păcate7. Nu mi-am ascultat mama8. Mi-am ameninţat părinţii că îi voi arde şi le voi da foc la casă9. Am dorit moartea cuiva şi am sperat să se întâmple10. Am avut gânduri, acţiuni şi cuvinte murdare11. M-am gândit mai mult la bani decât la Dumnezeu12. Mi-am lovit sora13. Nu l-am iubit pe Dumnezeu14. M-am temut mai mult de oameni decât de Dumnezeu15. Mi-a păsat mai mult de lucruri ordinare decât de Dumnezeu16. Nu m-am dus la Biserică17. L-am bătut pe Arthur Storer18. Am citit o carte duminica19. Am fost pervers cu mama mea20. Am fost pervers şi cu sora mea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net