Interceptări cu Berlusconi: «Erau 11, am oprit doar 8. Nu puteam mai mult!»

Citeste tot despre: 

Presa italiană a publicat noi fragmente din interceptări ale unor convorbiri telefonice purtate de premierul Silvio Berlusconi, realizate în 2009 şi incluse în ancheta asupra unui caz de prostituţie.

Potrivit ANSA, documentele includ şi interceptarea unei convorbiri din 1 ianuarie 2009, purtată între Silvio Berlusconi şi Gianpaolo Tarantini, în care premierul italian afirmă: "Aseară era coadă în faţa uşii; erau 11, dar am oprit numai opt, pentru că nu puteam mai mult; nu pot face totul".

Opt persoane, printre care se numără şi Tarantini, au fost inculpate joi la Bari, fiind acuzate că i-au furnizat prostituate lui Berlusconi pentru petreceri desfăşurate în reşedinţele acestuia.

Parchetul afirmă că Tarantini a adus cel puţin 30 de femei la locuinţe ale lui Berlusconi, iar multe dintre acestea au întreţinut relaţii sexuale cu şeful guvernului italian în 2008 şi 2009.

Discutând cu una dintre tinere, Berlusconi se referă la exercitarea funcţiei de premier ca la o activitate desfăşurată în "timpul liber".

Înaintea publicării interceptărilor, Sivlio Berlusconi a afirmat, într-o scrisoare transmisă presei, că nu îi este ruşine de ceea ce a făcut, doarece faptele relatate de presa italiană nu corespund realităţii. "Este adevărat, aşa cum scrieţi, că modul meu de a mă comporta, aşa cum a fost descris în ultimele zile de ziare, pare scandalos. Dar comportamentul meu nu a fost cel descris şi vă confirm (...) că n-am făcut niciodată nimic de care ar trebui să mă ruşinez", a afirmat el, în scrisoarea trimisă lui Giuliano Ferrara, directorul cotidianului Il Foglio şi un apropiat al şefului guvernului italian.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1