Interceptări cu Berlusconi: «Erau 11, am oprit doar 8. Nu puteam mai mult!»

Ultima actualizare:

Potrivit ANSA, documentele includ şi interceptarea unei convorbiri din 1 ianuarie 2009, purtată între Silvio Berlusconi şi Gianpaolo Tarantini, în care premierul italian afirmă: "Aseară era coadă în faţa uşii; erau 11, dar am oprit numai opt, pentru că nu puteam mai mult; nu pot face totul".

Opt persoane, printre care se numără şi Tarantini, au fost inculpate joi la Bari, fiind acuzate că i-au furnizat prostituate lui Berlusconi pentru petreceri desfăşurate în reşedinţele acestuia.

Parchetul afirmă că Tarantini a adus cel puţin 30 de femei la locuinţe ale lui Berlusconi, iar multe dintre acestea au întreţinut relaţii sexuale cu şeful guvernului italian în 2008 şi 2009.

Discutând cu una dintre tinere, Berlusconi se referă la exercitarea funcţiei de premier ca la o activitate desfăşurată în "timpul liber".

Înaintea publicării interceptărilor, Sivlio Berlusconi a afirmat, într-o scrisoare transmisă presei, că nu îi este ruşine de ceea ce a făcut, doarece faptele relatate de presa italiană nu corespund realităţii. "Este adevărat, aşa cum scrieţi, că modul meu de a mă comporta, aşa cum a fost descris în ultimele zile de ziare, pare scandalos. Dar comportamentul meu nu a fost cel descris şi vă confirm (...) că n-am făcut niciodată nimic de care ar trebui să mă ruşinez", a afirmat el, în scrisoarea trimisă lui Giuliano Ferrara, directorul cotidianului Il Foglio şi un apropiat al şefului guvernului italian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net