Îngeri executaţi fără milă. Cine sunt copiii ucişi în masacrul din Statele Unite - FOTO

CLIIMA20121216_0071_1.jpg

Cel mai mai grav atac armat într-o şcoală din SUA s-a produs vineri dimineaţă la Şcoala elementară Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

Întreaga lume este în stare de şoc! Adam Lanza, de numai 20 de ani, a executat cu sânge rece 8 băieţei şi 12 fetiţe cu vârste de 6 şi 7 ani, şi 6 adulţi, în Şcoala elementară Sandy Hook din Newtown, Connecticut.

"Atâta cruzime nu am văzut şi nu îmi imaginam că am să văd vreodată", a spus medicul legist H. Wayne Carver.

Micuţii nevinovaţi au trupurile ciuruite de gloanţe, monstrul descărcând în fiecare până la 11 ­cartuşe. Cri­minalul Adam Lanza trăia împreună cu mama lui, Nancy, în vârstă de 52 de ani, care iubea tirul şi avea o colecţie de arme.

Emilie Parker, 6 ani; Noah Pozner, 6 ani; Josephine Gay, 7 ani; Jesse Lewis, 6 ani;  Caroline Previdi, 6 ani; Jessica Rekos, 6 ani


Ea l-a învăţat pe fiul său să tragă cu arma şi l-a dus la competiţii de tir, deşi băiatul suferea de tulburări mentale. Ca orice mamă, credea că acesta îşi va depăşi stările de agresivitate, fiindcă era un geniu în calculatoare.

Numai că monstrul a împuşcat-o în faţă, după care a făcut masacru în şcoala în care ea fusese profesoară. Bestia cu chip de om ­trăia împreună cu mama lui ­într-o casă de 1,6 milioane $, din Newtown, şi nu ducea lipsă de nimic. Părinţii lui erau divorţaţi din 2006, iar fratele său, Ryan, de 24 de ani, lucrează la New York. Ce l-a de­terminat s-o ucidă pe Nancy nu se va şti niciodată.

Cu o zi înainte, criminalul a avut o dispută cu 4 cadre didactice, pe 3
dintre acestea ­lichidându-le a doua zi. Se crede că aceasta ar fi fost
cauza pentru care a dat buzna în şcoala elementară şi a făcut măcelul.
Dar ce a avut cu îngeraşii care cântau liniştiţi în clasă când s-a
năpustit asupra lor? Experţii sunt convinşi că monstrul nu era în toate
minţile.

Cathy Hubbard, 6 ani; Chase Kowalski, 7 ani; Ana Marquez, 6 ani; James Mattioli, 6 ani; Olivia Engel, 6 ani; Charlotte Bacon, 6 ani; Dylan Hockley, 6 ani; Grace McDonnell, 7 aniLoading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1