A îngenuncheat pentru calmante! Ultima imagine cu o pacientă care a murit în chinuri pe holurile spitalului

Ultima actualizare:

    Pacienta a ieşit din salon pentru a cere calmante, iar din cauza durerilor a căzut în genunchi, pe podea
Pacienta a ieşit din salon pentru a cere calmante, iar din cauza durerilor a căzut în genunchi, pe podea

Fotografia de mai sus este una de o încărcătură emoţională greu de întâlnit. Femeia care pară să doarmă pe podea se zbate, de fapt, între viaţă şi moarte.

Margaret Lamberty , în vârstă de 45 de ani, a fost internată în spital cu dureri cumplite de stomac. Pentru că nimeni nu venea la ea să-i dea calmante, femeia a încercat să caute o asistentă şi, cu ultimele puteri, a ieşit din salon pe coridorul spitalului.

Din cauza durerilor, pacienta nu a putut să facă decât câţiva paşi, apoi s-a pus în genunchi, agonizând. Nimeni nu a auzit-o, nimeni nu a văzut-o timp ce minute bune. După trei zile, ea a murit, motivul fiind, se pare, faptul că nu a fost tratată la timp.

Familia ei vrea dreptate

Pacienta avea de mai mult timp cheaguri de sânge, dar medicii nu i-au făcut la timp testele corespunzătoare pentru a-i face repede şi tratament. Ea a fost lăsată să zacă pe cearceafurile pline de sânge timp de ore bune şi, chiar dacă a chemat medicii, nimeni nu i-a acordat atenţie. "Mama a murit din cauza medicilor şi a asistentelor. A fost abandonată într-o cameră, unde a murit în dureri groaznice. Pentru ea a fost cumplit, iar eu am văzut cea mai îngrozitoare imagine din viaţa mea. Le-am spus medicilor de mai multe ori că are cheaguri, dar degeaba. Suntem hotărâţi să apelăm la justiţie şi să aflăm ce s-a întâmplat de fapt. Nimeni nu ar trebui să mai treacă prin ce a trecut ea", a declarat una dintre fetele femeii decedate.

Ultima imagine a pacientei de 45 de ani în timp ce agoniza pe holurile spitalului a fost făcută chiar de către una dintre fetele sale, pentru a le arăta medicilor mai târziu unde a dus ignoranţa lor.

Cazul s-a petrecut in Anglia, iar Spitalul Universitar din North Staffordshire urmează să răspundă în instanţă pentru cele întâmplate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net