Incredibil! Un rechin dintr-un parc acvatic britanic a devenit vegetarian

Ultima actualizare:

    Animalul e îndrăgostit de legume
Animalul e îndrăgostit de legume

Unul din rechinii dintr-un parc acvatic britanic a devenit atât de vegetarian, încât îngrijitorii trebuie să-i ascundă peştele printre legume - singurele alimente pe care le vrea.

La Centrul naţional pentru faună marină din Birmingham, un rechin dă bătăi de cap îngrijitorilor. Florence are 1.80 şi după ce a scăpat de o infecţie gravă, a devenit vegetarian - singurul rechin vegetarian din lume! Trimisă din Florida în 2009, Florence se simţea rău când a ajuns în Anglia, aşa că i s-a făcut o ecografie care a arătat prezenţa în gât a unui cârlig de undiţă ruginit. Operată şi tratată cu antibiotice de un veterinar specialist din Bristol, Florence s-a făcut bine, dar a adoptat un regim curios pentru un rechin, informează Agerpres.

"Rechinii doică înghit ocazional alge, în stare de sălbăticie, şi n-am fost prea surprinşi când a furat o parte din verdeţurile pregătite pentru Molokai (vecina ei, o broască ţestoasă). Nu ne aşteptam însă să devină complet vegetariană", spune îngrijitorul ei, Graham Burrows.

"Acum ascundem bucăţi de peşte printre ţelină, castraveţi şi salată ca să le mănânce. Trebuie să le ascundem bine pentru că, dacă-şi dă seama că sunt acolo, refuză mâncarea şi aşteaptă un meniu strict vegetarian", adaugă el. Îngrijitorii şi specialiştii n-au reuşit până acum să explice brusca schimbare de regim alimentar al rechinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net