Incredibil! Prinţesa Diana făcută praf de o rudă

Ultima actualizare:

Dincolo de acest potret în culori sumbre, fosta soţie a prinţului Charles şi mamă a prinţilor William şi Harry a rămas una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume.

Potrivit unui sondaj recent, Lady Di este celebritatea pe care americanii ar dori cel mai mult s-o reînvie şi filmul despre ultimii ei ani din viaţă a stârnit deja un mare interes în întreaga lume. Lady Pamela Hicks, de 84 de ani, relatează într-un lung interviu acordat revistei "Vanity Fair", ediţia britanică, amintirile pe care i le-a lăsat prinţesa Diana. "Avea o enormă charismă.

Era frumoasă, avea multă empatie cu mulţimile... şi nu a avut niciodată sentimente pentru soţul său şi familia sa. Era chiar invers!", spune ea. "Era într-adevăr răuvoitoare, rea cu soţul ei", explică Lady Pamela Hicks. "L-a distrus complet. Era palid, semăna cu o fantomă. Astăzi este, desigur din nou înfloritor", adaugă aceasta. "A făcut ca lumea să creadă că o aruncăm în groapa cu lei.

E absurd. A fost consiliată de Sue Hessey, doamna de onoare preferată a reginei, dar a ales să nu-i urmeze sfaturile. Nu voia să i se dicteze, orice ar fi fost. Spunea: E plictisitor, Sue. Voia să asculte muzică şi să petreacă, să meargă la concerte", a mai spus verişoara prinţului

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net