Incredibil! Premierul britanic şi-a uitat fiica într-un pub!

Ultima actualizare:

    David Cameron şi soţia
David Cameron şi soţia

David Cameron, premierul Marii Britanii, a reuşit să îşi uite copilul cel mare într-un pub unde luase masa împreună cu familia sa.

Fetiţa de opt ani se afla la toaletă atunci când familia Cameron se pregătea să plece din pub-ul din Cadsden, în sudul Angliei, situat în apropierea casei de vacanţă oficiale a premierului. De abia atunci când au ajuns acasă aceştia şi-a dat seama că din cei trei copii pe care îi au ajunseseră la destinaţie doar cu 2.

"Premierul şi Samantha (soţia sa) au devenit îngrijoraţi când au realizat că Nancy nu era cu ei", a explicat un purtător de cuvânt al Downing Street.

"Din fericire, când au sunat la pub ea era în siguranţă", a adăugat el, precizând că incidentul s-a produs în urmă cu aproximativ două luni.

Premierul s-a întors în pub, unde a găsit-o pe fetiţă în timp ce ajuta personalul cu treburile localului. Ea a stat singură aproximativ 15 minute.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net