Incredibil! Cum se pot construi arme mortale din obiecte obișnuite?

Un expert în securitate american a demonstrat faptul că din produsele banale care se vând în magazinele de pe aeroport, după controlul de securitate, precum bomboane mentolate, băuturi energizante, baterii obișnuite și spray-uri bărbătești, un individ ingenios își poate confecționa arme deosebit de periculoase, precum arbalete, pistoale sau chiar grenade.

La începutul anului 2013, expertul american în securitate Evan Booth și-a propus să răspundă unei întrebări foarte simple: pot fi folosite produsele vândute în aeroporturi, după controlul de securitate, pentru confecționarea unor arme artizanale cu potențial letal? Și, de asemenea, dacă răspunsul este da, cât de ușor se pot construi aceste arme.

Evan Booth a creat site-ul Terminal Cornucopia, pe care a pus mai multe filmulețe urcate pe YouTube în care demonstrează că răspunsul la prima întrebare este „da”: în duty-free-uri, în restaurante și în magazinurile de suverniruri de pe aeroporturile lumii se găsesc suficiente produse, dintre cele mai banale, cu ajutorul cărora un individ ingenios își poate construi arme mortale. Americanul a atenționat agențiile de securitate americane FBI și CIA cu privire la „cercetările” sale, propunându-le chiar să facă teste cu aceste arme artizanale în carlinga unui avion.

Citește mai multe și vezi VIDEO cu armele mortale!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1