A încercat să se sinucidă disperat că nu-i iese selfie-ul perfect

Ultima actualizare:

    Danny Bowman (captură The Independent)
Danny Bowman (captură The Independent)

Un adolescent din Marea Britanie a devenit atât de obsedat să-şi facă portretul perfect cu telefonul mobil încât a încercat să se omoare când a văzut că rezultatele nu sunt pe măsura ambiţiilor lui.

Danny Bowman (19 ani) stătea câte zece ore pe zi încercând să prindă selfie-ul perfect din cele 200 de fotografii făcute cu iPhone-ul.

Din cauza aceasta, a renunţat la şcoală, la prieteni şi, practic, la orice fel de viaţă socială şi s-a închis în casă. În cele din urmă a devenit foarte deprimat şi a încercat să se sinucidă cu o supradoză de medicamente. A fost salvat la timp de mama lui, Penny, care l-a dus la spital.

"Căutam constant să fac selfie-ul perfect şi când mi-am dat seama că nu pot am vrut să mor. Mi-am pierdut prietenii, şcoala, sănătatea şi aproape şi viaţa", a declarat Danny pentru The Mirror.

Din câte se ştie până acum, Danny Bowman este primul caz de "dependent de selfie-uri". Medicii au stabilit că este suferă de "tulburare dismorfică", o formă de anxietate de care suferă persoanele mult prea preocupate de felul în care arată.

Adolescentul a început să posteze pe Facebook la vârsta de 15 ani, dar problema lui s-a ivit abia în 2011, când aspira să devină manechin. Atunci a fost respins la un casting al unei agenţii de fotomodele şi a început dependenţa de selfie-uri.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net