Ieri stătea într-o rulotă, azi este milionar

Ultima actualizare:

    Greg Merson  a avut “culoare“ la ultima mână
Greg Merson a avut “culoare“ la ultima mână

Mai ceva ca în filme! Pasiunea pentru poker i-a salvat viaţa lui Greg Merson, un tânăr de 24 de ani care nu-şi terminase facultatea şi era la un pas de a-şi termina definitiv sănătatea din cauza drogurilor.

Greg Merson, din Washing­ton, a câştigat recent 8,53 milioane de dolari (circa 39 de milioane de lei) la Campionatul Mondial de Poker.

Banii l-au ajutat să se lase de amfetamine, droguri care îi făcuseră viaţa un calvar. Povestea tristă a lui Merson a început în 2007, când era în primul an de facultate şi se drogha cu cocaină.

A fost eliminat din prestigioasa Universitate Maryland, fiindcă nu a făcut faţă, din cauza dependenţei de stupefiante. S-a lăsat, în cele din urmă, de cocaină, dar a început să se drogheze cu amfetamine.

Ca să facă rost de bani pentru droguri, s-a apucat să joace poker. Curând, a devenit un expert în acest joc. "Aş fi mort acum, dacă nu aş fi avut această pasiune. După ce am auzit de campionatul mondial de poker, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să ajung acolo. Banii câştigaţi m-au ajutat să înving, în fine, drogurile", a povestit tânărul. La campionat au participat 6.598 de jucători, care s-au înfruntat pe parcursul a 11 zile în Las Vegas.

Click! spune

Concurenţii de la Campionatul Mondial de Poker, cel mai mare turneu de poker din lume, au jucat poker hold'em. Acesta se poate juca şi în 10 oameni.

Cel care face cărţile aşază cinci cărţi pe masa de joc şi împarte participanţilor câte două cărţi. În funcţie de pariuri sunt întoarse cărţile de pe masă, iar jucătorii fac combinaţii câştigătoare cu acestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net