Iată cele mai mari scandaluri sexuale care au zguduit Franţa în ultimii 20 de ani

Ultima actualizare:
François Mitterrand
François Mitterrand

1994: Franţa este zguduită de descoperirea fiicei secrete a preşedintelui François Mitterrand (în funcţie între anii 1981-1995), Mazarine.

Francezii află cu stupoare că şeful statului şi-a petrecut cea mai mare parte din nopţi în apartamentul lui Anne Pingeot (dreapta), de profesie istoric de artă. Ea a adus-o pe lume pe fiica sa secretă, Mazarine. În ciuda scandalului, Anne şi Mazarine au participat la funeraliile preşedintelui în 1996.

François Mitterrand
François Mitterrand

2007: Franţa află cu stupoare că preşedintele proaspăt ales, Nicolas Sarkozy (58 de ani), a divorţat de soţia sa, Cecilia, pentru cântăreaţa bosniacă Tinka Milinovic, care la acea vreme avea 23 de ani. Cei doi au fost surprinşi împreună în Libia după ce cuplul prezidenţial anunţase deja despărţirea. Deşi Tinka a dezminţit că ar fi avut o relaţie cu Sarkozy, surse locale au dezvăluit că i-ar fi văzut plimbându-se şi îmbrăţişându-se tandri ca doi porumbei.


    François Mitterrand
François Mitterrand

2011: Întrega planetă a fost şocată când a aflat că Dominique Strauss-Kahn (66 de ani), la acea vreme director FMI, a violat-o pe camerista Nafissatou Diallo (34 de ani) în Hotelul Sofitel, din New York. Scandalul a făcut ca Strauss-Kahn să piardă cursa în alegerile prezidenţiale din Franţa. El a scăpat de puşcărie plătind 1,5 milioane de dolari. Însă asupra sa planează acuzaţii că a participat la numeroase orgii şi jurnalista Tristane Banon (32 de ani) a dezvăluit că a vrut s-o violeze.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net