Ho-ho-ho, hai la şcoala lui Moş Crăciun!

Citeste tot despre: 

Cine a zis că meseria de Moş Crăciun este simplă s-a înşelat amarnic! Aveţi habar câte scrisori trebuie să citească Moşul miop, câte colinde trebuie să înveţe şi câte liste de cadouri trebuie să ştie pe de rost? Răspunsul este dezarmant, pentru că 2 miliarde de copii îl aşteaptă în noaptea de Crăciun.

Peste 35 de britanici s-au înscris la cea de 23-a sesiune de cursuri extraordinare de la Catedrala Southwark din Londra. Şi cum sunetele de zurgălăi plutesc în aer pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până la Sfintele Sărbători, moşii trag tare, învaţă pe de rost colinde, poezii, dau examene, iar profesorii costumaţi în elfi le pun cele mai bizare întrebări pe care le poate născoci mintea unui copil. Doar 10 moşi dintre cei 35 vor primi diplome şi un contract gras pe perioada sărbătorilor.

24-foto2-85-60-profimedia-0485110291.jpg

Timp de o lună, Moşii vor sta cu burta pe carte

 

Aceştia vor trebui să ţină minte numele a peste 100 de copii care vor primi daruri de la ei, după ce vor spune o poezioară. Ceilalţi 25 de moşi vor avea o sarcină şi mai delicată: vor merge pe la grădiniţe, şcoli şi la locurile de joacă din centrele comerciale pentru a fi colindaţi de micuţii care aşteaptă jucării. În noaptea de 24 decembrie, Moşul trebuie să călătorească 351.000.000 km, cu o viteză de 10.704 km/h pentru că are la dispoziţie doar o milisecundă pentru fiecare horn în parte. Trebuie să care 400.000 de tone de daruri, 33.000 de tone de zahăr şi ar putea înconjura Pământul de 60 de ori într-o singură noapte.

 

Loading...