Ham, ham! I-am tras-o blondei de faţă cu bărbat-su!

Ultima actualizare:

Americanii Shane Walker şi soţia lui, Sarah, ambii de 28 de ani, au ajuns la concluzia că nu mai exista nici un mister când vine vorba de sex.

Făceau dragoste împreună cu mai multe cupluri de lesbiene, cu oameni agăţaţi pe stradă, se iubeau în metrou, în parcuri, prin parcări, la cinema sau în lift. Vizitau cluburi sado-maso, mergeau la petreceri porno, care se lăsau cu orgii, şi goleau magazinele erotice de obiecte pentru uzul casnic...

Până aici, deşi anormal, nu era nimic ilegal. Plictiseala şi dorinţa de ceva nou i-au împins însă pe Shane şi pe Sarah să comită un fapt terifiant: cei doi au căutat pe Internet un câine, cu care să-şi poată satisface fanteziile bolnave.

Au găsit o femeie care deţinea o fermă în Phoenix, Arizona, şi care a acceptat să le ofere câinele, un ciobănesc german, pentru această perversiune.

Ca atare, Sarah a făcut sex cu animalul, în timp ce bărbatul ei privea şi se masturba. Cuprinsă de remuşcări, proprietara fermei a anunţat poliţia. Ofiţerii i-au prins în flagrant şi i-au încătuşat imediat.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net