Halle Berry s-a accidentat din nou la filmări. Nu e singura care a pățit-o

24-foto1-140-230-profimedia-0378778930.jpg

Halle Berry, de 53 de ani, este actriţa cea mai accidentată în filme
Foto: Profimedia

A păţit-o din nou! Halle Berry s-a accidentat recent în timp ce turna o scenă de luptă din noul său film intitulat „Bruised”. Nu este prima oară când actriţa se răneşte la filmări, deşi are o bună formă fizică.

Actriţa Halle Berry (53 de ani) s-a rănit în timp ce turna o scenă de luptă în noul ei film cu arte marţiale, intitulat „Bruised”, pe care îl şi regizează, în premieră. Diva nu a vrut să spună ce a păţit, dar gurile rele spun că ar fi suferit o ruptură de muşchi sau o entorsă la picior. Turnarea a fost amânată până luna viitoare, ceea ce înseamnă că nu este aşa de uşoară accidentarea, cum ea a vrut să se înţeleagă. Până atunci, vor fi realizate alte scene, în care nu este nevoie de Halle.

„De câte ori un actor se răneşte, trebuie să ne adaptăm programul în funcţie de asta”, a spus producătorul Brian Pitt. Filmările au loc în Atlantic City, în Trenton şi Camden, New Jersey, SUA. Se poate spune despre Halle Berry că este actriţa care a suferit cele mai multe şi mai grave accidentări la filmări. Cel mai rău s-a rănit în anul 2012, când turna filmul „Apel de urgenţă”. Ea s-a ales cu o serioasă lovitură la cap, în urma căreia şi-a pierdut cunoştinţa. Accidentarea s-a întâmplat tot în timpul unei scene de luptă. Ca să nu mai aibă probleme, după recuperare, Halle a decis să se pună pe antrenamente drastice pentru a căpăta „un trup de oţel”. S-a iniţiat în arte marţiale în mod intensiv. Antrenorul ei, Peter Lee Thomas, a declarat într-un interviu acordat pentru E! News că actriţa nu mai are probleme cu oasele, iar pielea îi este la fel de fină ca a unei adolescente. Berry face yoga, trage de fiare, înoată, merge la masaj şi face gimnastică 7 zile din 7. Actriţa, care are o avere de 80 de milioane de dolari şi a adus pe lume doi copii (pe Nahla de 11 ani şi pe Maceo, de 6 ani), se antrenează zilnic mai ceva ca un atlet de performanţă. Cu toate acestea, ea s-a mai accidentat la filmări şi anul trecut. Atunci, şi-a rupt trei coaste în timp ce turna pentru filmul “John Wick 3: Război total”. După ce s-a vindecat, a continuat antrenamentele la sala de forţă şi, recent, tocmai se lăuda că a făcut pătrăţele pe abdomen şi este “tare ca piatra”. Însă peste numai câteva zile, după ce a făcut aceste declaraţii, s-a rănit din nou în scena de luptă pentru filmul „Bruised”.

Şi ei s-au accidentat în timp ce turnau scene din peliculele lor

24-foto2-90-90-profimedia-0173669486.jpg

Sylvester Stallone, de 73 de ani, s-a rănit cel mai grav în „Eroi de sacrificiu”, din 2010
Foto: Profimedia

 

Actorul Sylvester Stallone, în vârstă de 73 de ani, a mărturisit că s-a rănit în timp ce a turnat pentru aproape toate filmele sale. El a spus că cel mai rău s-a accidentat în scene din primul film „Rambo”, din 1982, şi în „Eroi de sacrificiu”, din 2010. În ambele cazuri a fost la un pas de moarte, fiindcă şi-a rupt gâtul, coloana şi şi-a dislocat umerii. 

24-foto3-90-90-profimedia-0470277574.jpg

Daniel Craig, de 51 de ani, s-a rănit grav la gleznă, în iunie, la filmările pentru noul film cu James Bond
Foto: Profimedia

 

Daniel Craig (51 de ani) a suferit mai multe accidentări la filmări. El a fost operat anul acesta, în iunie, după ce s-a rănit grav la gleznă, în timp ce turna pentru noul film din seria James Bond. Actorul a mai fost rănit când a jucat rolul agentului 007, în 2006, în ”Casino Royale”, şi de două ori, în 2008, când a turnat ”007: Partea lui de consolare”, din aceeaşi serie.

24-foto4-90-90-profimedia-0328676205.jpg

Tom Cruise, de 57 de ani, s-a accidentat grav la al 6-lea film din seria “Misiune Imposibilă”, în 2017
Foto: Profimedia

 

Tom Cruise (57 de ani) este unul dintre puţinii actori de la Hollywood care îşi plănuieşte şi îşi execută singur cascadoriile. Din această cauză, şi el s-a rănit de mai multe ori în scene de film. Cel mai grav s-a rănit la turnarea celui de-al şaselea film din seria “Misiune Imposibilă”, în 2017. El a încercat să sară de pe o schelă pe acoperişul unei clădiri şi s-a lovit serios la genunchi.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1