Au abandonat băiatul bolnav în braţele mamei surogat. De ce nu l-au vrut părinţii

article-2712562-2029ec9a00000578-973_634x551.jpg

Gammy a fost abandonat de părinţii lui pentru că avea sindromul Down

Au plătit o mamă surogat pentru a le purta gemenii, dar l-au abandonat pe unul dintre ei când au descoperit că e bolnav. O femeie din Thailanda a povestit cum un cuplu australian nu a vrut să îl ia pe băieţel pentru că suferă de sindromul Down şi au plecat acasă doar cu fetiţa.

Cum lacrimi în ochi, Pattharamon Janhua a dezvăluit drama prin care a trecut micuţul de care are grijă acum. Gammy, în vârstă de şase luni, a fost lăsat cu mama lui surogat de părinţi la naştere.

Femeia a spus că îl iubeşte pe micuţ ca şi cum ar fi al ei. Cei doi stau la 90 km de Bangkok, capitala Thailandei, cu ceilalţi doi copii ai femeii de 21 de ani, de trei şi şase ani.

"De ce l-au abandonat, în timp ce fetiţa are viitorul asigurat? Îl iubesc, a fost în burta mea nouă luni, e ca şi când ar fi copilul meu", a spus tânăra, plângând. 

article-2712562-202ced1b00000578-958_634x354.jpg

Mama surogat nu are banii necesari pentru a avea grijă de copil, dar spune că nu vrea să îl abandoneze

O campania online a fost pornită pentru Gammy, iar donaţiile s-au ridicat deja la peste 50.000 de dolari. Pe lângă faptul că suferă de Down, bebeluşul are şi probleme cu inima şi are nevoie de ajutor. 

Mama surogat a aflat că unul dintre copiii din burta ei suferă de Down când era gravidă în patru luni. Atunci, cuplul i-a cerut să facă un avort. Pentru că Pattharamon e budistă, ea consideră că avortul e un păcat, aşa că nu a fost de acord. 

După ce a născut, într-un spital din Bangkok, femeia a realizat că părinţii l-au abandonat pe micuţ. Deşi mai aveau să îi dea bani, ea nu a mai văzut nimic de la australieni, pe care nici măcar nu i-a cunoscut şi cu care a discutat printr-un agent. 

Pattharmon are nevoie de mulţi bani pentru tratamentul lui Gammy, bani de care nu dispune. O campanie online, Hope For Gammy, i-a venit în ajutor, iar oameni din întreaga lume au fost scandalizaţi de poveste. Deşi au strâns deja 50.000 de dolari, ea mai are nevoie de 25.000 pentru a-i putea asigura lui Gammy toate facilităţile. 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1