Hai la şcoala care te învaţă să agăţi milionari! Seminariile au loc în "cuiburile pierzaniei"

Dacă vrei să pui mâna pe banii lui, trebuie să-i intri pe sub piele

Dacă vrei să pui mâna pe banii lui, trebuie să-i intri pe sub piele
Dacă vrei să pui mâna pe banii lui, trebuie să-i intri pe sub piele
Foto Shutterstock
Citeste tot despre: 

Nici agăţatul bogătaşilor nu mai este ce a fost! În New York s-a deschis recent o universitate care le învaţă pe tinerele de peste 20 de ani cum să pună mâna pe un bogătaş bătrân şi putred de bogat.

Ideea i-a aparţinut lui Alan Schneider, un milionar excentric care s-a îmbogăţit dintr-un site de matrimoniale. El a angajat-o pe una dintre cele mai bine cotate profesoare de sex şi consultanţă pe probleme de cuplu, Carla Albonia, şi o armată de sociologi, psihologi, profesori de teatru şi foste escorte. „Facultatea vine să le înveţe pe tinere să ştie să se folosească de tot ce ţine de manipulare prin sex, înţelegerea celuilalt, adaptare în societate, jocul de roluri în funcţie de situaţie şi strategii de convingere şi negociere. În plus, le oferim fetelor care se înscriu la cursuri posibilitatea de a beneficia de reduceri la intervenţiile chirurgicale plastice şi cursuri de machiaj”, a declarat Schneider pentru NYPost.

Tinerele au parte de seminarii în cluburile de noapte din Manhattan, lecţii de bune maniere în localurile de lux şi intră în contact direct cu înalta societate americană. Tinerele cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani plătesc între 15.000 şi 25.000 de dolari pe doi ani de cursuri şi la sfârşitul facultăţii primesc inclusiv o licenţă.

5 sfaturi să cucereşti un bogătaş

Fii educată – bogătaşilor le plac tinerele sofisticate, care au cunoştinţe temeinice de management
Fii sexy – machiajul, hainele şi atitudinea sunt ingredientele care dau clasă frumuseţii tale
Nu ceda din prima! – bogătaşilor le place competiţia. Ţine-i în joc şi îţi vor cădea în plasă!
Arată-le că nu te interesează banii lor – lasă impresia că tu plăteşti totul şi fă-le cadouri. Vei primi de 100 de ori mai mult înapoi
Nu te îndrăgosti – o curtezană adevărată nu devine victima vânatului ei.

Loading...

Citește și