Grroh! Am haine de 8.500 de lei, tu cât de scump te-mbraci? - FOTO

Ultima actualizare:

    Penelopi e cel mai fiţos porc din lume, are propriul dormitor şi e plimbat cu căruciorul
Penelopi e cel mai fiţos porc din lume, are propriul dormitor şi e plimbat cu căruciorul

Duce o viaţă de lux! Penelopi e cel mai răsfăţat porc din lume. Este de fapt o purceluşă, căreia stăpâna îi asigură o viaţă de prinţesă. În fiecare zi o îmbracă în alte hăinuţe şi are propriul dormitor.

În vârstă de un an şi două luni, Penelopi este o corcitură între un porc de rasă Juliana şi o femelă de porc pitic. Stăpâna ei, Mindi Reinbolt, de 37 de ani, din Uniontown, Ohio, o iubeşte la nebunie şi o tratează ca pe un copil. În fiecare zi o copleşeşte cu daruri scumpe. I-a făcut cameră proprie, cu pereţii roz, mobilă luxoasă şi cămin, ţarc de joacă.

Purceluşa are şi o întreagă garderobă cu hăinuţe de 2.500 de dolari (circa 8.500 de lei), pe care nu le poartă niciodată de două ori. Mindi o asortează cu accesorii la modă, funde şi pălării. Nu pleacă nicăieri fără Penelopi, pe care o plimbă împopoţonată în cărucior. “Ştie să meargă şi în lesă, dar nu o las pe jos, de teamă să nu o calce oamenii. Este prinţesa mea şi o ador. Merg cu ea la cumpărături şi în localuri. E înnebunită să guste din ce beau eu, mai ales din frappuccino.

Adoră să-i iau îngheţată şi ştie să o mănânce din cupă, ca oamenii, fără să murdărească masa. Are inteligenţa unui copil de 3-4 ani. Îi place să fie tratată ca şi când ar fi om şi să i se dea atenţie”, o laudă stăpâna. Mindi Reinbolt a adoptat-o pe Penelopi de la o fermă pe când aceasta avea doar 10 luni. Puceluşa s-a adaptat foarte uşor în noul cămin şi s-a împrietenit la cataramă cu “frăţiorul” ei, Bailey, căţelul stăpânei, care este o corcitură între un Schnauzer şi un Pudel.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net