Gérard Depardieu îl bate pe Obelix cu burta asta!

Ultima actualizare:

    2014. A fost surprins  de paparazzi  în timp ce se  bronza în Death  Valley,  California (SUA)Foto: Guliver/Splashnews
2014. A fost surprins de paparazzi în timp ce se bronza în Death Valley, California (SUA)Foto: Guliver/Splashnews

Pare gata să explodeze! Gérard Depardieu a ajuns aproape la fel de gras precum Obelix, celebrul personaj pe care l-a interpretat pe marile ecrane. Mănâncă în prostie şi bea 14 sticle de băutură pe zi.

În cartea autobiografică “Ça s’est fait comme ça” (”Aşa se întâmplă”, n.r.), actorul Gérard Depardieu (65 de ani) face dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa sa. Starul spune că mama lui a încercat să-l avorteze, înţepându-l cu andrele de tricotat, când se afla în pântecele ei. Era al treilea copil pe care îl avea cu tatăl său, un analfabet, şi nu mai voia să-l aducă pe lume. Mai târziu, a ajuns să-şi ajute mama să nască alţi copii.

Încă de mic, părinţii l-au lăsat de izbelişte şi a ajuns să fure din magazine şi să se masturbeze. Făcea bişniţă cu blugi şi ţigări, de la soldaţii americani de la baza aeriană La Martinerie. În adolescenţă, nu exista încăierare în vreun bar din localitatea natală, Châteauroux (centrul Franţei),  în care să nu se bage. La 13 ani, măsura 1,75 m şi cântărea 70 kg şi era agăţat de homosexuali, camionagii, necunoscuţi.

2012. În rolul lui  Obelix din filmul  “Astérix &  Obélix: În slujba  Majestăţii Sale”
2012. În rolul lui Obelix din filmul “Astérix & Obélix: În slujba Majestăţii Sale”

“Era coadă la fundul meu”, glumeşte actorul. Se prostitua cu bărbaţi, pentru bani grei, ba chiar îi snopea pe unii în bătaie şi îi prăda, după ce le tăia cablul telefonului din locuinţă. Jefuia morminte şi vindea bijuteriile şi pantofii morţilor.

A scăpat de viaţa mizerabilă pe care o ducea după ce a ajuns la puşcărie, 3 săptămâni, pentru furtul unei maşini. Psihologul închisorii i-a spus că are mâini de artist. Acest lucru l-a pus pe gânduri.

Ajuns la Paris, la 19 ani, îl cunoaşte pe Michel Pilorgé, care îl prezintă profesorului de teatru Jean-Laurent Cochet. Acesta îi permite să participe gratuit la cursurile sale. Talentul de care a dat dovadă i-a adus succes pe scenă şi în filme şi viaţa sa s-a îndreptat.

Click! spune

  • A debutat în 1974, cu rolul din comedia „Les Valseuses”În 47 de ani de carieră, a jucat în 170 de filme, dintre care se remarcă mai ales în rolul lui ObelixA câştigat 2 premii César şi 2 premii Globul de AurA fost căsătorit cu Élisabeth Guignot (între 1970 şi 1996), care i-a dăruit doi copii, Guillaume (decedat în 2008, la vârsta de 37 de ani) şi Julie (41 de ani)A avut legături cu fotomodelul Karine Silla, care i-a născut o fiică, Roxane, de 22 de ani, şi Hélène Bizot. Din 2005, trăieşte împreună cu Clémentine Igou (37 de ani).Are o avere estimată la 200 de milioane de dolari, din 2013 şi-a luat cetăţenie rusă, din cauza impozitelor prea mari pe care i le percepea statul francez.
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net