Fundul care a făcut furori la nunta regală, fals? Pippa Middleton, acuzată că a minţit în legătură cu posteriorul ei

CLIIMA20110531_0018_1.jpg

Pippa Middleton i-a făcut "ochi dulci" lui Rafael Nadal, la meci

Un expert francez a dezvăluit că Pippa Middleton a purtat un fund fals la nunta din 2011 a surorii sale, Ducesa de Cambridge, cu Prinţul William

Stephan Bern, în vârstă de 50 de ani, expert în eticheta de la curtea regală, a explicat că sora lui Kate s-a folosit de o iluzie optică pentru a capta atenţia a milioane de oameni.

"A avut un fund fals. Fără el, are un posterior normal. A fost o iluzie optică, Ştia că erau milioane de oameni care se uitat, a fost un moment de a îl arăta", a declarat Bern la un post francez, fără să dea mai multe detalii. 

CLIIMA20110531_0033_1.jpg

Fundul Pippei Middleton

Pippa a devenit faimoasă după ce a fost domnilşoară de onoare la nunta lui Kate cu Prinţul William. Atunci, tânăra de 30 de ani a purtat o rochie albă Alexander McQueen, care i-a pus în evidenţă fundul.

Nu e prima dată când s-a spus că Pippa a avut ajutor pentru a-şi face posteriorul mai atrăgător. Proprietara unui spa a declarat că nici ea nu e convinsă că fundul lui Pippa era "complet natural", datorită diferenţelor dintre felul în care arată în rochia McQueen şi nişte blugi.

CLIIMA20120713_0145_1.jpg

Pippa Middleton

Loading...