FOTO Un cerşetor câştigă lunar grămezi de bani. Ce face cu ei

beijingpo-beggarcountmoney-2.jpg

Bătrânul numără fiecare monedă şi hârtie în parte înainte de depunere
Bătrânul numără fiecare monedă şi hârtie în parte înainte de depunere
Foto The Beijing News
Citeste tot despre: 

Un bătrân în vârstă de 70 de ani locuieşte în Beijing şi cerşeşte pe străzile oraşului, dar puţini îi ştiu povestea. El reprezintă singura sursă de venit a familiei sale, rămasă în provincia chineză Jiangsu, căreia îi trimite lunar tot ce câştigă.

Aproximativ 10.000 de yuani, echivalentul a 1.600 de dolari, reuşeşte bătrânul să strângă lunar din mila locuitorilor Beijingului, iar suma se dublează în perioada sărbătorilor când aceştia sunt mai darnici.

După ce adună banii necesari traiului familiei sale, acesta petrece până la trei zile într-un oficiu poştal pentru a-i număra şi trimite acasă.

Fondurile bătrânului au susţinut studiile universitare pentru trei copii şi construcţia unei case cu două etaje, relatează The Beijing News.

beijingpo-beggarcountmoney-1.jpg

Bătrânul cerşetor la oficiul poştal
Bătrânul cerşetor la oficiul poştal
Foto The Beijing News

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Joe, în vârstă de 26 de ani, agaţă femei necunoscute pentru a avea un acoperiş deasupra capului

    Joe este un om fără adăpost atipic. Îşi începe ziua cu bani în buzunar, niciodată nu cheltuie în ziua respectivă din banii câştigaţi din cerşit, îşi cumpără o sticlă de vodcă pe care o amestecă cu o băutură carbogazoasă, merge în supermarket unde se dă cu deodorant, îşi face freza şi foloseşte creme antirid, direct de pe raft.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1