FOTO Roarr! Ne-au adus oameni în cuşcă!

Citeste tot despre: 

Îţi place aventura, dar o vacanţă în Africa e prea costisitoare pentru buzunarul tău? Cu doar 30 de dolari poţi să admiri regele animalelor de la câţiva paşi, la o grădină zoologică din Noua Zeelandă.

Ţi se pare prea costisitor să mergi într-un safari tocmai în îndepărtata Africă pentru a vedea animalele sălbatice în splendoarea lor? Acum ai ocazia să te afli chiar în mijlocul lor, pentru doar 30 de dolari (circa 134 de lei).

Cei care doresc să se plimbe printre lei, fără nici o grijă, o pot face la Grădina Zoologică din Christchurch, Noua Zeelandă.

Animalele sunt grănite doar din interiorul cuştii

CLIIMA20130831_0041_1.jpg

Din motive de siguranţă, încap doar 20 de turişti (Fotografii: Reuters)

O dată ce-i „treci" pragul, eşti băgat în cuşcă, în timp ce leii vin... să te vadă. Este o ocazie unică de a sta faţă în faţă cu regele animalelor. Leii sar de o parte şi de alta a cuştii, dar şi pe acoperişul acesteia în timp ce camionul se află în mişcare, permiţându-ţi să fii cât mai aproape de ei, dar şi în siguranţă în acelaşi timp. Până la 20 de turişti se pot înghesui în cuştile special proiectate înainte de a întâmpina leii pentru ora cinei.

Trebuie să ştii însă că înălţimea minimă admisă este de 1,4 metri, din motive de siguranţă. Angajaţii parcului Orana Wildlife Park din Christchurch hrănesc animalele chiar din interiorul cuştii, în timp ce acestea sar înfometate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1