FOTO Regina Letizia, în sânii goi! Tabloul controversat i-ar putea crea probleme

Ultima actualizare:

    Letizia este considerată una dintre cele mai elegante regineFOTO: Getty
Letizia este considerată una dintre cele mai elegante regineFOTO: Getty

Letizia, noua Regină a Spaniei, e iubită de popor. La ceremonia de încoronare de joi de la Madrid, s-a văzut imediat că şi ea, şi Felipe al VI-lea au tot sprijinul spaniolilor: mulţimea adunată pe traseul oficial i-a aplaudat şi întâmpinat cu urale.

Dar când Prinţul Felipe şi-a anunţat logodna cu prezentatoarea tv în 2003, Letizia a fost o alegere controversată.  Era divorţată, avea o carieră în jurnalism şi câteva secrete numai de ea ştiute.

Unul e o pictură făcută de un prieten apropiat, artistul cubanez Waldo Saavedra. În tablou, viitoarea Regină apare în sânii goi, ceva ce nu are cum să fie pe placul celor care o critică pe Letizia.

Letizia a fost muza pictorului pentru tabloul controversat
Letizia a fost muza pictorului pentru tabloul controversat

Însă pictorul insistă că soţia lui Felipe nu a pozat niciodată goală pentru el. Pictura a fost realizată cu ajutorul unor fotografii şi a imaginaţiei lui Saavedra.

Conform acestuia, cei doi s-au cunoscut în 1996, când Letizia avea 24 de ani. Pe atunci, ea lucra la un ziar mexican în Guadalajara şi a scris un articol despre o expoziţie a lui Saavedra.

“Atracţia dintre ei a fost puternică şi au devenit prieteni apropiaţi”, potrivit publicaţiei “El Mundo”.

Artistul a recunoscut că s-a îndrăgostit de Letizia, dar nu i-a spus niciodată. De fapt, viitoarea Regină avea o relaţie cu cineva pe atunci, un amic al pictorului, Fernando Olvera.

Saavedran, în atelierul său din Guadalajara
Saavedran, în atelierul său din Guadalajara

La un moment dar, Saavedra i-a propus să îi fie model pentru o serie de picturi inspirate de Goya şi Picasso. Letizia a fost de acord şi i-a servit drept muză pictorului, care a scris şi poezii despre ea.

După ce Letizia s-a întors în Spania, nu a mai ţinut legătura cu Saavedra. Probabil, Regina nu s-a gândit că prietenia lor ar putea să îi dăuneze, mai ales că acele zile sunt demult uitate de Letizia.

Regele Felipe, Letizia şi fetele lor, la ceremonia de încoronare
Regele Felipe, Letizia şi fetele lor, la ceremonia de încoronare

Regele Felipe al VI-lea a depus joi jurământul de credinţă, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Madrid, în faţa membrilor Congresului. Noul monarh a venit la Palatul Parlamentului alături de soţia sa, Letizia, şi cele două fiice. În discursul său, Felipe al VI-lea a promis o schimbare la faţă a monarhiei. El a preluat tronul după ce tatăl său, Juan Carlos (76 de ani), a abdicat, după 39 de ani de domnie.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net