FOTO Povestea Valentinei, primul model transsexual care a pozat în costum de baie pentru „Sports Illustrated“

profimedia-0541957581-1.jpg

Valentina Sampaio şi-a urmat visul de a avea o carieră în modă FOTO PROFIMEDIA
clickpentrufemei.ro

Revista americană „Sports Illustrated“, ediţia dedicată costumelor de baie, este un etalon atunci când vine vorba de femei superbe care pozează în ţinute sumare de plajă. Celebrităţi precum Heidi Klum, Beyonce şi Irina Shayk au apărut pe coperta publicaţiei, de-a lungul timpului. Anul acesta, „Sports Illustrated“ a bifat o premieră şi a inclus în paginile sale o superbă persoană transgender: modelul brazilian Valentina Sampaio, născută băiat.

Valentina Sampaio a devenit astfel primul model transsexual care a pozat pentru revista „Sports Illustrated - Swimsuit issue“. Modelul în vârstă de 23 de ani a declarat că este „entuziasmată şi onorată“. De altfel, ea are o poveste de viaţă fabuloasă. S-a născut în Brazilia, într-o sărăcie lucie, într-o ţară unde persoanele transsexuale sunt adeseori supuse agresiunilor sau chiar ucise, după cum ea însăşi a mărturisit. „Suntem priviţi cu teamă, suspiciune, avem parte de insulte şi agresivitate doar pentru că existăm. E o provocare imensă ca familia să ne iubească şi să ne accepte, să putem merge la şcoală, să găsim un loc de muncă“, declara Valentina.

Citeşte aici povestea impresionantă a Valentinei Sampaio, drumul ei dintr-un sătuc de pescari uitat de lume la campanii de lenjerie intimă pentru Victoriaʼs Secret şi vezi o galerie foto cu superba tânără.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1