FOTO Povestea călugăriţelor care cultivă canabis pentru a vindeca lumea

surorile-vaii-8.jpg

Surorile conduc afacerea locală cu remedii naturale ce conţin canabidiol din 2010
clickpentrufemei.ro

Să fii călugăriţă nu este o „meserie“ pentru toată lumea. Este nevoie de disciplină, dăruire, empatie şi răbdare. Ocazional, necesită şi o bună cunoaştere a naturii, inclusiv a... canabisului.

„Misiunea noastră este de a vindeca cu fiecare remediu natural pe care îl avem la dispoziţie şi de a contribui la răspândirea unor informaţii corecte despre canabis”, spune o călugăriţă din Ordinul Sisters of the Valley, a cărei mică afacere a fost fondată la 1 ianuarie 2015, într-o fermă dintr-un orăşel din statul California. 

Femeile, care se consideră călugăriţe, dar nu sunt catolice sau creştine, cultivă soiurile în funcţie de ciclurile Lunii înainte de a-şi transforma recolta în remedii pe care apoi le vând online. Produsele lor, care sunt toate organice, vor să trateze o varietate de afecţiuni, inclusiv durerile de spate, migrenele şi mahmureala. În plus, fiecare borcan sau sticlă vine cu propria sa rugăciune înainte de a fi expediat pentru distribuţie.

Citește aici mai multe despre "misiunea" femeilor deghizate în călugărițe, care duc comerțul online la un alt nivel.

Loading...
 
 

Citește și

  • O ţinea numai în petreceri, cu amici care-i cumpărau drogurile şi se distrau în locuinţa sa de vacanţă din Cluj-Napoca. Surpriza a venit când poliţiştii au ajuns în casa bărbatului, în urma unor reclamaţii ale vecinilor.

  • Papa Francisc le-a încurajat pe călugăriţe să opteze pentru o "castitate fecundă, capabilă să dea naştere unor copii spirituali", în timpul unei discuţii cu 800 dintre ele, la Vatican.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1