FOTO Poftiţi în cel mai luxos tren din lume, Maharaja Express

Dacă ai bani şi îţi permiţi, te poţi bucura de lux în orice clipă, chiar şi când călătoreşti cu trenul. Iar cei care vor să beneficieze de ce e mai luxos merg cu trenul Maharaja Express.

Deţinut de Compania Indiană a Căilor Ferate şi a Turismului, trenul este cel mai scump din lume şi circulă în nord-vestul şi centrul Indiei. Numit cel mai luxos tren din lume, Maharaja Express a fost lăudat pentru serviciile pe care le oferă. 

În tren pot urca 88 de călători o dată, iar una dintre cabine oferă servicii echivalente cu cele ale unui apartament de cinci stele şi are chiar cadă în baie. 

În plus, fiecare cabină are wifi, sistem de climatizare individual, televizoare LCD, toalete eco, dar şi sefiuri electronice. 

Meniul resturantului include feluri indiene, chinezeşti, dar şi internaţionale de mâncare, iar în vagonul-bar, călătorii pot gusta cele mai bune vinuri, beri şi tării. 

Şi dacă vrei lux, trebuie să scoţi din buzunar bani frumoşi: cea mai ieftină cabină costă, pentru un adult, 6.840 de dolari. Camera prezidenţială, de cinci stele, duce la 27.300 de dolari. 

1/19
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1