FOTO O femeie s-a luptat cu un piton de 5 metri pentru a-și salva cățelul

Ultima actualizare:

    Dexter a scăpat cu viață după acest incident FOTO Courtney Link
Dexter a scăpat cu viață după acest incident FOTO Courtney Link

O femeie curajoasă din Hong Kong a reușit să-și salveze câinele de la o moarte iminentă. Cățelul Dexter a fost mușcat de un piton de aproximativ 5 metri și apoi șarpele a început să îl înghită.

Courtney Link împreună cu soțul ei Pete își plimbau câinele într-o zonă cu mai multe lacuri în apropiere de Hoi Ha, din peninsula Wan Tsai. Cum cățelul alerga bucuros, s-a depărtat de stăpânii săi. La un moment dat, femeia a declarat că a auzit un lătrat scurt, însoțit de un sunet ciudat. Când s-a deplasat spre locul respectiv, a observat un piton gigant care încerca să-l înghită pe Dexter.

Dexter
Dexter

"În acel moment m-am speriat și am început să lovesc șarpele. Dar cum am observat că nu-i dă drumul lui Dexter, am băgat mâna în buzunar unde aveam un mic cuțit și am început să-l înjungii cu el."

Instrumentul salvator
Instrumentul salvator

"Soțul meu a început să-l tragă de coadă, să-l facem să-i dea drumul câinelui. După mai multe lovituri de cuțit, șarpele a dat drumul câinelui și am reușit să-l ridicăm de jos și să fugim."

Femeia a anunțat poliția animalelor, care a găsit ulterior șarpele rănit și l-au transportat la spitalul veterinar pentru îngrijiri.

sarpele ranit
sarpele ranit
image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net