FOTO Nu credea că o să primească răspuns! Uite ce scrisoare adorabilă a trimis un puşti celor de la NASA

Mulţi copii visează să meargă în spaţiu, dar Dexter Anderson vrea atât de mult să îşi transforme visul în realitate încât a trimis o scrisoare către NASA. Iar NASA i-a răspuns.

Băieţelul de şapte ani din Anglia a fost uimit când a primit o scrisoare detaliată de la NASA, în care era încurajat să îşi urmeze visul de a ajunge pe Marte.

În scrisoare, Dexter îşi povestea visul şi le cerea celor de la Agenţia spaţială sfaturi pentru a fi un astronaut bun: "Dragă NASA, Numele meu e Dexter am auzit că trimiteţi doi oameni pe Marte şi mi-ar plăcea să vin dar am şapte ani".

NASA i-a scris lui Dexter şi i-a trimis şi un pachet cu cărţi despre Marte: "Gândeşte-te doar. În câţiva ani ai putea să fii unul dintre pionierii care ajută lumea să înţeleagă mai bine Pământul şi spaţiul extraterestru".

Mama lui Dexter, Katrina a spus că băiatul ei a fost inspirat să trimită scrisoarea de o călătorie la centrul spaţial Kennedy din Florida.

"Iniţial a fost şocat. Nu i-a venit să creadă că a primit un pachet atât de mare de la NASA. Pe urmă a deschis scrisoarea cu grijă şi a citit-o cu voce tare", a povestit Katrina.

Scrisoare lui Dexter câtre NASA

CLIIMA20130710_0060_1.jpg

Dexter Anderson (Foto: Imgur)

Răspunsul NASA

CLIIMA20130710_0061_1.jpg

Dexter Anderson (Foto: Imgur)


Loading...