FOTO Masacru la o bază militară americană! Atacatorul s-a sinucis după

Ultima actualizare:
uiiuh
uiiuh

Patru oameni au murit şi 16 sunt răniţi după ce un soldat american a deschis focul în baza militară americană de la Killeen, Texas. Cadrul militar suferea de se pare de depresie şi anxietate.

Cel care a tras, identificat ca Ivan Lopez , în vârstă de 34 de ani, a deschis focul cu un pistol într-o clădire medicală miercuri, în jurul orei 16 , ora locală. Lt General Mark Milley, comandantul bazei, a confirmat povestea şi a povestit că agresorul s-a urcat într-un vehicul militar şi a continuat să tragă din el până când se pare că a fost convins de o femeie de la poliţia militară să se oprească. A întors apoi pistolul către el şi s-a sinucis.


    uiiuh
uiiuh

"Noi nu ştim încă din ce motiv a deschis focul. Știm doar că a avut probleme de sănătate mintală şi de comportament şi a fost tratat pentru acestea", a explicat generalul.

Referitor la femeia care a reuşit să-l convingă să înceteze focul, Lt General Mark Milley, a spus: "A fost clar eroic gestul făcut de ea chiar dacă şi-a făcut doar datoria, ce ar fi făcut orice poliţist militar american aflat în aceeaşi situaţie ", fără să ofere publicităţii identitatea femeii.

Ancheta care va stabili vinovaţii pentru instabilitatea creată şi lipsa de răspuns a cadrelor militare este în desfăşurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net